onsdag, januari 10, 2007

Men åh!

onsdag, januari 10, 2007
Hatar när man lagar mat som man varit assugen på hur länge som helst och så bara fuckar man upp det i de sista skälvande minutrarna. FAN! Nu smakar det bajs och jag som hade längtat så mycket.

Skitliv.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är verkligen förjävligt! Jag gjorde en av mina favoriträtter för ett rätt bra tag sedan, och sedan hade jag slut på olivolja, och högg en gammal flaska som stod i något dammigt hörn och hällde på istället, och den var härsken... usch, har inte varit sugen på den rätten sedan dess heller. Det är hemskt.

Mat som verkligen är ett av livets mest okomplicerade och givande nöjen, också.

Johanna sa...

Ja, det är ju det! Älskar mat. Och så ibland kan man ju verklign gå omkring i flera flera dagar och bara tänka på hur ljuvligt det ska bli när man får tillaga och äta något man gillar eller är extra sugen på. Så bara blir det förstört! Inte ok!

En gång poppade jag och mitt ex popcorn i härsken olja. Fast vi visste inte att oljan var härsken. Jag påpekade stilla att popcornen smakade fisk, vilket han bekräftade och sen var det bara att springa ner till kiosken på hörnet och köpa hundra kilo lösgodis för att skölja bort smaken av fiskpopcorn. Uäck!