lördag, oktober 22, 2005

100 spännande fakta om mej, del 8.

lördag, oktober 22, 2005
Inte mycket går upp mot att hamra ihop en Ikeamöbel till tonerna av Rod Stewart klockan 8 på morgonen. Tack Vh1! Varsågod grannjävlar som inte kan hålla käften klockan 3 på vardagsnätterna!

71. Jag gillar att sätta ihop Ikeamöbler. Då får jag utlopp för min händiga ådra som ligger och pulserar nånstans.
72. Varje gång jag sätter ihop Ikeamöbler utbrister jag "jag borde tamejfan bli snickare!"
73. Varje gång jag utbrister "jag borde tamejfan bli snickare" när jag sätter ihop Ikeamöbler så upptäcker jag att jag gjort nåt fel.
74. Jag gillar vår abortlag, men precis som många andra undrar jag varför man inte får åka till Sverige och göra en abort mot betalning precis som man faktiskt får åka till Sverige och göra alla andra medicinska/kirurgiska ingrepp mot betalning.
75. Min favorit i New Kids On The Block var Jordan. Men ett tag gillade jag Danny för att ingen annan gjorde det, och jag tyckte synd om honom.
76. Jag har svårt för att slänga strumpor bara sådär i papperskorgen. Tänk om dom blir ledsna! Jag brukar därför ta lämpligt avsked och tacka för den fina tid vi haft tillsammans.
77. Jag har ärvt min pappas 6 gitarrer, trots att jag aldrig någonsin kunnat spela något instrument.
78. Jag kollar på Garden Invaders på BBC Prime, bara för att Kim Wilde är trädgårdsinredare där. (ja, den Kim Wilde)
79. Jag jobbade på fritids i två år.
80. Jag mimar fortfarande till musik i spegeln, dock utan hårborste och bara när jag har något vid spegeln att göra (typ sminka mej eller fixa håret).

2 kommentarer:

Victor sa...

bara så du vet, du borde tamejfan bli författare.

Anonym sa...

Jag snickrade också en ikeamöbel igår! En johan. Bara två fel och en skruv. Annars är den fulländad. Dock kommer vare sig den eller någonting i närheten av perfektionen din blodd besitter.
Btw tycker jag eftermiddagsgruppen borde typ baka bullar och hyra film någon härlig skymning.