måndag, oktober 24, 2005

The surreal Surreal Life

måndag, oktober 24, 2005
Alltså peeps, jag hoppas VERKLIGEN att ni inte missar den nya säsongen av The Surreal Life som börjat på Tv5 nu. Det här är liksom den märkligaste säsongen hittills. Mest beroende av två faktorer, Brigitte Nielsen och Flavor Flav.

The Surreal Life är ju alltså som Real World - fast med avdankade kändisar i ett lyxhus. Och vilka jävla kändisar. Den här säsongen bjuder på förut nämnda Brigitte, Flavor Flav, Jordan från New Kids on The Block (!!), en tjej från första säsongen av American Idol, en 70-årig latinopinuppa som är plastikopererad tillbaka till 50-årsåldern (hon heter Charo och har varit med i Love Boat 22 gånger!!) och snubben som spelade Joey i Huset fullt (ni vet han den skitjobbiga som alltid skulle göra seriefigursimitationer). Dom ska alltså bo ihop i ett hus och tja..that's it. Och det behövs liksom inget mer! Inga utröstningar eller nånting, bara jävligt störda sociala interaktioner mellan dessa märkliga människor.

Skäl till att kolla på programmet:
Flavor Flav vet inte vem någon av de andra deltagarna är. Han bär inte mindre än två armbandsur, en klocka med samma diameter som en spisplatta av medium storlek och en vikingahjälm. Han konstaterade just att Brigitte är konstig. Take it from the man in the viking helmet!

Jordan Knight säger att Olsen twins är heta till Joey från Huset Fullt som precis förklarat att han har känt dom sen dom var bebisar och att han därför får spader när folk säger att dom är sexiga.

Brigitte Nielsen är jetlaggad och dricker kopiösa mängder sprit. I Brigittes värld heter vodka "voddy". Hon går sedan omkring topless och förklarar det såhär: "I love to be naked all the time - it's the European way!". Tack för reklamen, Bridge! Hon blir även jävligt upprörd över att det finns en regel som säger att man inte får röka i huset. Hon menar att man får gå omkring med pistoler eller med ormar på huvet (vart då?) men inte röka - "What's up with that? Smoke a cig and have som fuuuun".

Jordan vägrar sova i samma rum som någon annan. Joey från Huset Fullt misstänker att Jordan är en "sleep farter" och att det är därför han vill sova själv. Jordan barrikaderar sig i sitt sovrum med hjälp av en massa lådor, som Brigitte snubblar över när hon stupfull och iklädd endast trosor, förkläde och liten vit glassgubbe-hatt ska ragla till sängs.

Till desserten kommer ett gäng manliga strippor, killarna är generade och Brigitte gör det enda rätta - hon klär av sig till trosorna och kör booty dance med stripporna.



Ah men allvarligt, ni måste kolla! Det kommer bara bli värre! Det är the shit!

3 kommentarer:

Kaptenen sa...

En omgång som jag såg så var Ron Jeremy med... Han var överlägset den vettigaste av personerna i serien... Avdankade sajkos:D

Victor sa...

det gör ju inget att jag inte har ngn tv när jag har din blog :D
för övrigt gjorde jag ungefär samma sak som nielsen i ungefär lika lite kläder i ett dj-bås i lördags. i tre timmar. sen var jag jättetrött.

Lina sa...

Det bästa med programmet var att Jordan Knight var en sådan jävla gnälltönt, det värmde verkligen mitt gamla NKOTB-hatar-hjärta. Håller nu bara Flavor Falv stilen (fint att se att klockan runt halsen hänger med, för övrigt) stilen så kommer den här säsongen att bli SÅ bra.