söndag, maj 14, 2006

Populärkulturella funderingar.

söndag, maj 14, 2006
Under min lunchrast har jag funderat på följande:

- Är det bara jag, eller ser Emma Andersson helt plötsligt ut att vara typ 50 bast?
- Är det bara jag, eller känns Bridezillas lite unket och elakt spekulativt? Tacka vet jag Bröllopsfeber.
- Är det bara jag, eller vill man inte bara begå massmord när man hör "Hips don't lie" med Shakira?

6 kommentarer:

eff sa...

Hips Don't Lie ligger visst etta på Tracks. För att vara både Shakira och Wyclef i samma låt är den förvånansvärt bra i mina öron. Kanske inte gillar den, men kan inte påstå att den framkallar massmordstendenser heller. Jag är närmast likgiltig inför den.

Emma Andersson och Britney Spears är sådär 25 going on 45. Vet inte varför. Varje gång jag ser Britney Spears på bild tänker jag "är hon inte 42 istället för 24?" Ett udda fenomen.

Och jo, Bridezillas är elakt spekulativt, men de blivande fruarna är ju psykopater, så det blir en slags balans där i alla fall. Jag har bara sett en säsong, och hon den färgade kvinnan som var helt rabiat ville jag nästan skulle råka bli påkörd av en buss på Manhattan. Givetvis skulle allt vara rosa, två tusen meter tyll och 100% tacky. Sjuk i huvudet, var hon. Certifiable.

Johanna sa...

Men alltså Hips don't lie. Jag får psykbryt så fort den spelas. Det är Shakiras röst. Den är bara för mycket. Av nån anledning klarar jag av den när hon sjunger på spanska, det hela är lite mystiskt.

Ja men alltså Emma ser seriöst skitgammal ut. Jag var tvungen att kolla på ett avsnitt av Emmas Värld för att kolla om det bara var i trailern, men nej. Hon ser helt plötsligt supergammal ut. Rynkig. Gammal.

Nog för att de är psykopater, men samtidigt, det skulle jag nog också bli om jag roddade ihop ett bröllop i 100 000-dollarsklassen och personen jag ska gifta mej med typ.. kollar på sporten och dreglar över brudtärnorna. Det stördaste är ju summorna som läggs ner på bröllopen kontra hur förjävliga de flesta av dom ser ut sen. Verkligen 100 % tacky!

eff sa...

Ja, som röst är den ju udda. Men själva låten, ja, jag är mest likgiltig. Och förvånad över det.

Jag tycker Britney börjar bli sjukt mycket hemmafru. Alltså, titta på vilket snapperazzifoto som helst. Är hon verkligen inte strax över 40, har en no-good husband med basketlinne och smygröker iklädd flip-flops? Jotamejfan. Men hon bor i större kåk än en trailer. Det är enda skillnaden, verkar det som. Soc. har ju till och med varit på besök eftersom ungen åkt i golvet.

De blivande makarna har ju insett att det är lönlöst. De är på sin höjd reducerade till en plånbok, inget annat. Bruden säger "föreslå något!!!" och maken säger "öh, jag tycker vita rosor är fina" varpå bruden skriker "NEJ NEJ NEJ det ska va ROOOOSA!!!" och så blir hon sur. "Han hjälper aldrig till" betyder bara "han tycker inte likadant som jag och tillber mig för det".
Men som sagt, hundra tusen dollar senare ser det fortfarande ut som något Kitschmonstret kräkts upp. Smak existerar inte.
(Den enda blivande bruden jag gillade lite var hon skådisan som hade skön självdistans och ändå verkade gilla sin blivande man. Resten ogillade jag starkt.)

Johanna sa...

Fast det bästa är ändå att vi har en djupt engagerad diskussion om Bridezillas! Hahahaha! Vi borde få bli tv-panel i Studio Virtanen.

Anonym sa...

Massmörda vill jag väl inte. Eller jo det vill jag kanske när jag hör att den ligger etta på tracks.

Anonym sa...

massmord? hmm... tror mer på lönnmord! och det är självklart shakira jag tänker på. och när vi ändå är igång så kan vi väl slå två flugor i en smäll, shakira och cher! kanske man kan få två-för-en-rabatt?