tisdag, maj 30, 2006

Nervsallad.

tisdag, maj 30, 2006
Om exakt 25 minuter går jag upp med min C-uppsats. Jag har varit här sedan 10.00 imorse då jag var opponent, och sedan har jag varit tvungen att vanka omkring här ute på universitetet och invänta bilan, typ. Som en jävla osalig ande har jag spökat omkring i caféerna och korridorerna. För en sketen liten uppsats. Allvarligt talat.

6 kommentarer:

Ataharis sa...

Jag höll tummarna.
(och förstår dig, ska själv gå upp om en vecka lite drygt. Drygt, var ordet)

Eva-L sa...

Men sen är det klart och det kommer att kännas underbart!

lizze sa...

Lycka till!!

Allt kommer att gå bra :)

dinajel sa...

grattis förresten. men det sa jag ju redan för flera dagar sen på lingonordlistan i förskott, men jag kanske borde säga det på riktigt också. fick du nån rolig present?

Anonym sa...

Hallå Johanna! Hoppas det gick bra med C-uppsatsgrejen. Jag tänkte annars mest göra reklam för klubben DANCING MOOD som jag och Jonas MacArthur ska ha på Carpe Noctem (gamla Bonden) den 6 juni. Vi kommer blanda ska/reggae och pop. 20-01, fri entré. Kom dit och ta med alla du känner!

Kram Chipsid

Johanna sa...

Trulsa: Tack! Då håller jag tummarna tillbaka när det är dags för dej då!

Eva-l: Ja, det var den enda trösten just då. Haha.

Lizze: Tack, tack!

Dinajel: Tack till dej med. Jag fick en fet kryssning på Cinderella tillsammans med Lasse Stefanz. Hahaha.

Ingrid: Uppskrivet i kalendern. Blir det fler gånger?

Rödluvan: Åhå, men din bild ser ju ungefär 1 miljon gånger snyggare ut. Du ser ut som superfina Bryce Dallas Howard på nya bilden.

Sandra: Jo, det gick faktiskt bra trots att min handledare ligger på minusskalan när det gäller pedagogiska approacher. Men det är väl smällar man får ta!