onsdag, maj 03, 2006

Smygblogg.

onsdag, maj 03, 2006
Älsklingsdatorn har snappat upp någon grannes trådlösa nätverk, då och då är signalen tillräckligt stark för att man ska kunna ladda en sida. Jag tar det osäkra före det säkra och vågar mej på ett inlägg, det är som rysk roulette alltså. Fast lite töntigare.

Flytten var förjävlig, men tack vare några fina själar lyckades vi få in alla våra pinaler i den nya lägenheten. Väggarna i köket är kissgula, väggarna i vardagsrummet är pastell-kissgula och har stora borrhål. Vi har inga taklampor. Vi har inget köksbord, inga köksstolar, ingen soffa. Sovrummet har inget antennuttag för tv:n. Om tio dagar ska min c-uppsats vara klar. Livet!

Men annars är det bra. Älskar att ha nära till tunnelbanan, har hittat minigolf rakt över gatan och igår var vi och hälsade på ponnyerna som bor bredvid minigolfen. Och så fick Shaun det nya jobbet han sökte.

Vahettere, hoppas att det här funkar nu. Annars får jag testa igen när jag är på universitetet imorrn. Där finns det iallafall garanterad uppkoppling.

3 kommentarer:

SANDRA sa...

Ja visst är Aspudden nice.
Har bott där.

Eva-L sa...

Har du flyttat till min stadsdel alltså? Välkommen hit! Jag är en av småbarnsmammorna som står och kollar getter varje em.

Johanna sa...

Sandra: Nej men, där ser man. Har av någon anledning fått för mej att du skulle kunna bo någonstans i triangeln Aspudden-Gröndal-Resten av Stockholm. Jag kan inte motivera varför.

Eva-l: Tack! Fan va härligt, jag och Shaun har kollat på getterna tre gånger sedan i lördags. Och vi har inga (egna) småbarn att gömma oss bakom. Hehe.