torsdag, maj 04, 2006

Äntligen.

torsdag, maj 04, 2006
Samtidigt i en korridor i Södra Huset..

Har tillslut masat mig till Universitetet och njuter nu av att kunna surfa runt i den elektroniska rymden obehindrat. Blev indragen i en psykologiundersökning som behandlade närminne. Klarade det galant, tydligen. Min teori är att det inte har så mycket att göra med mitt närminne (som faktiskt suger gigantiska elefantballar) utan mer med att testet var utformat på ett sådant sätt som stimulerade den enda del av min hjärna som inte är lite lätt understimulerad; nämligen delen som gör mej till en jävel på ordgåtor. "Du var grym", sade den ena pyskologistudenten. Jag höll med. Sedan bjöd de på godis.

Korridorerna fylls av studenter nu. Har sett 5 cityshorts. Lyssnar på Thåström och känner mej misantropisk bland alla ärtiga ekonomistudenter.

3 kommentarer:

victor sa...

ärtig is the new piratbyxa. oh grymma modevärld.

dinajel sa...

what up med cityshorts? försökte kommentera dom när jag lunchade med ärtig kollega (för övrigt säsongens första utelunch i kungsan - oh the privilegier av att jobba här), men hon verkade inte fatta. antagligen för att hon är ärtig och själv skulle skaffa såna.

dinajel sa...

det jag egentligen skulle skriva var att jag tror det har nåt att göra med att du är majtvilling som får dej att bli så klipsk.