söndag, oktober 29, 2006

And meanwhile, in...

söndag, oktober 29, 2006
Efter en dagslång H&M-turné i sällskap av Bel Hamim och min ondskefulla förkylning beslutade vi oss för att dra hem till mej och äta pizza framför tv:n. Föga anade vi att ett sant Mac Gyver-moment skulle inträffa. På pizzerian fick vi hjälpa den stackars iranska pizzabagaren att installera en timer till pizzaugnen, vars instruktioner var så krångligt skrivna att vi två modersmålstalare hade svårt att förstå. Så vi hukade framför pizzaugnen och knapprade och knapprade tills vi tillslut fick den att fungera. Tror vi. Lovade att titta in imorgon och höra mej för. Alltså jag kände mej som en superhjälte, Installeringskvinnan.

Shaun, som bevakar pokerturneringar i Dublin, hade under tiden ett moment av ett helt annat slag, nämligen ett Celebrity-moment. Brian McFadden, den förlorade Westlife-medlemmen, dök upp och ville prompt veta vart Shaun hade köpt sin Cheap Monday-jacka. "I Stockholm", svarade Shaun varpå Brian McFadden lyriskt började svamla om svenska kvinnor. Då smet Shaun. Alltså allvarligt talat, han kunde väl ha stannat och bondat lite? Vi hade kunnat gå på dubbeldejt med Brian McFadden och Delta Goodrem (om dom fortfarande är ihop)! Och hånat Delta Goodrems tantfrisyr bakom ryggen på henne! Och sjungit den där "that's what's real to me"-låten på karaoke ihop! Kanske kunde Brian ha visat oss sina smultronställen på Irland? Kanske lånat Shaun en av sina anoraks? Möjligheterna är oändliga! Men nej.

4 kommentarer:

Anonym sa...

men fick ni pizzan gratis då?

Ullton sa...

Faan vilket klavertramp, man har ett ansvar som eventuell gratisätare att frottera med kändisar så mycket man kan, big misstake of your friend

Anonym sa...

haha! din blogg är fan bäst.

Johanna sa...

Linda: Näe, men läsken och grejerna vi ville ha till (nån sås typ).

Ullton: Men eller hur?! Framförallt har man ett ansvar att frottera sig med kändisar så att jag får frottera mej med dom också!

Marie: Haha, tack.