måndag, december 03, 2007

På spaning efter den skolgeist som flytt.

måndag, december 03, 2007
Spanat i kvällens dubbelavsnitt av CSI:NY :

- Rachels kille som var yngre och hennes assistens, hette han Tag? Ja, i Vänner då alltså.
- Tjejen som spelade den heta smeden i A Knight's Tale.
- En låt av The Knife.


Kontentan: om man skiter i handlingen kan man iallafall alltid sysselsätta sig med något. Korrigering: om man skiter i att göra sina skoluppgifter kan man iallafall alltid sysselsätta sig med något. Käre gode gud, jag behöver verkligen aktivera mig. Vad jag inte behöver är ett jättelångt jullov som tillåter mig att sjunka ännu längre ner i det filtinrullade, skräp-tv-tittande, rastlöst vankande TRÄSK jag befinner mig i nu.

3 kommentarer:

eff sa...

Det jag alltid slås av är tankarna om Gary Sinise verkligen varit sådär jättedålig hela tiden, eller om han bara legat av sig. Väldigt förvirrande, jag hade nämligen för mig att jag tyckt att han var rätt bra förr, men kan samtidigt bara nämna Snake Eyes som enda film han varit med i (och det var ju sannerligen inget ens James Lipton skulle kalla för bra).

dinajel sa...

ja, tag har ju varit med sen serien började. det tog ju dock ett tag att vänja sig vid honom som tuff snut.

tänkte faktiskt också på the knife-låten! det fick mej dessutom att fundera över om det finns artister som gör väldigt "csi-iga" låtar bara för att få med dom i csi...

eff sa...

Och musiken ja. Har kollat på några avsnitt från CSI (Las Vegas) säsong 1. Maken till ostig åttiotalsrock har inte hörts sen Hunter och McCall sparkade röv 1987.

I senare säsonger har man ju hört Sigur Rós och annan kreddig mainstream-indie (ha!).

Mycket fascinerande tycker jag. Undrar om det har med budget, musikläggare eller kanske både ock att göra.