torsdag, december 13, 2007

Dagens videoskörd.

torsdag, december 13, 2007
1. Preggers eller inte, Jennifer Lopez är så jävla het i videon till Hold it, don't drop it. Gissar dock på rätt preggers med tanke på tuttstorlek och kläder/kameravinklar. Alltså har hon någonsin varit så här jävla übersnygg? Jag tror att jag skulle kunna sitta och stirra på henne i timmar. Tror och tror, jag vet!

2. Kan Foo Fighters sluta göra Hey Baberiba-videor snart eller? Jag börjar undra om det står i deras kontrakt att de måste göra minst en buskis-video per skiva, lustiga peruker included.

4 kommentarer:

eff sa...

1. Jag såg just femton sekunder från sagda video, mer orkade jag inte. Hon kan fortfarande inte sjunga. Men jo, hon är het. Höfter har hon ju alltid haft, men nu verkar rattarna jobbat ikapp också. Men jag har alltid varit rätt svag för preggos, skall erkännas.

2. Dave Grohl är typ rockens Peter Sellers. Eller, nej. Rockens ... eh, hm, Robin Williams kanske? Har genuin talang, kan vara allvarlig men spejsar gärna ut och går bananas.
Men är det inte skönt att han inte är en sån jävla "rocksnubbe"? Alltå med läder för att man ska ha läder, liksom.

Johanna sa...

Eff: "nu verkar rattarna jobbat ikapp.." Jag dör av skratt här. Dör!

Men jo, klart att det är skönt att han inte är en pretentiös rocksnubbe, men måste det innebära Hey Baberiba-videor? Det var ju en rätt bra balansgång i videon där han hade Sounds-tröja på sig. Ja förutom att han hade Sounds-tröja på sig. Den videon var liksom inte så skrevig, men inte heller som en amerikansk musikvideovariant på en Monty Python-sketch.

eff sa...

Har nog inte sett en enda Foo Fighters-video sen den där det kastades ner saker från en bro. Vill minnas att de ända sen början pendlat mellan allvar (typ: My Hero) och trams (typ: Big Me) vad gäller videor. Undrar vem som regisserat de mest pajiga...

Skrevig är ett mycket bra adjektiv. Det måste jag komma ihåg.

Annars tycker jag det roligaste som haft Foo Fighters-anknytning är gitarristen Pat Smear som är ett oerhört bra artistnamn. Blir knappast rockigare än namn som är homofoniska med olika typer av gynekologundersökningar.

johanna sa...

men det bästa dave grohl någonsin åstadkommit i videokategorin är ju fortfarande den lilla snutten film där han spelar(?) berusad, viftar med en spritflaska & sluddrar om att han var med i bandet som "changed the course of rock music". finns på youtube.