torsdag, december 27, 2007

Julefrid, för i helvete.

torsdag, december 27, 2007
Jag hatar min granne som alltid känner sig manad att borra när jag är i som mest behov av lugn och ro. Grannen borrar gärna när jag har jobbat sent kvällen innan, då sätter grannen gärna igång vid åtta på morgonen. Nu är det mellandagar, och jag vill ligga på soffan och äta praliner och läsa böcker eller kolla på Jane Austen-film, men grannen vill borra. Mycket och länge. Jag undrar naturligtvis vad i hela friden det är denna granne borrar på, grannen har nämligen hållt på med långa borrningssessioner sedan i somras. Alltså i över sex månader! Hur många hyllor, tavlor, jakttroféer kan en människa sätta upp? Jag menar, förr eller senare tar väl för i helvete väggarna slut?! Grannen kanske bara spacklar och börjar om från början då?

Åh vad jag hatar grannen.

5 kommentarer:

Atahari sa...

Det kanske inte är en borr? Det kanske är en väldigt högljudd sexleksak?

(hm, inser vad det säger om min fantasi ...)

bel hamim sa...

Är det samma granne som spelar gitarr? Eller samma som spelar Jakob Hellman?

0taxidermy0 sa...

grannen kanske mördar alla sina flickvänner och skruvar upp delarna på väggen? det blir ju mycket borra då.

annelie sa...

hmm.vilka fantasifulla(?) kommentarer. jag har samma problem faktiskt. han börjar gärna klockan 8 på morgonen, just när jag kommit hem från nattpasset.då blir man nästan suicidal.

Johanna sa...

Atahari: Haha, typ en som sitter fast i golvgrunden?

Bel Hamim: Nej, det är tre olika grannar. Can you believe it? Gitarronanisten bor snett ovanför oss, Jakob Hellman-grannen bor direkt under oss och borraren bor nog kanske direkt ovanför. Maximal otur.

Liza: Har du varit och luktat på glöggen nu igen?

Annelie: Haha, ja! Men alltså det är inte klokt, jag brukar faktiskt tänka medlidsamt på eventuella grannar som jobbar nattpass. Stackars, stackars människor.