fredag, december 14, 2007

Glöm inte bandrutan, era jävla amöbor!

fredag, december 14, 2007
Okej, jag är extra mensarg idag, men i flera dagar har jag nu irriterat mig på att MTV2 glömmer att lägga in bandrutan på videon till The Enemys We live and die in these towns. Alltså i tre dagar har jag försökt ta reda på vad låtjäveln heter och vad bandet heter (han har så rolig dialekt) och hela tiden har jag trott att den lilla rutan med den infon typ har visats i en sekund och att jag då har missat den, både i början och slutet av videon. Det låter visserligen helt osannolikt eftersom jag efter snart 20 års MTV-tittande har utvecklat en kuslig förmåga att pricka in exakt när den där jävla rutan visas. Och så nu, när den visas, så tänker jag att nu ska jag fan stirra på skärmen utan att ens blinka från början till slut och se vad det här jävla bandet heter (jag laddar ju för fan för ett quiz nästa vecka) och det är då jag upptäcker att det inte är jag som har tappat min förmåga att spana bandrutor - det är MTV2 som glömt att lägga in den. Och av någon anledning är det jätteirriterande. Nu fick jag googla en del av texten, vilket inte är helt enkelt eftersom han sjunger som Paul Weller på The Jam-tiden och alltså sväljer halva orden. Ska man behöva krångla såhär? Va? Va? Va?Ps. Förlåt för att jag svorde.

3 kommentarer:

Rebecca sa...

jag vill att han ska snyta sig innan han sjunger, eller ta nässpray eller nåt. Kan inte ta låten på allvar så länge som han låter som en pollenallergiker.

eff sa...

Nu hoppas jag bara att det här inte eskalerar till en häxjakt på folk med trånga näsgångar, för då måste jag gråtande ringa JämO eller TäpptO eller vem fan man nu ringer (P1?).

Johanna sa...

Rebecca: Ja! Han låter väldigt täppt! Det hela är mycket märkligt.

Eff: Känner mig manad att skriva något vidare om Täpptas Fågelberg och Ring P1, men jag vet inte riktigt om det känns bra.