fredag, april 07, 2006

Permanenter Vi Minns, del 1.

fredag, april 07, 2006

Jon Bon Jovi.
Kommer ni ihåg när insändarsidorna i OKEJ alltid innehöll kåta tonårsbrudars fantasier om möten med Jon Bon Jovi? Då hade han fortfarande långt, svallande, permanentat hår. Sen klippte han av sig det. Då glesnade insändarna.

5 kommentarer:

Ida & Emma sa...

Härlig pent! Det var tider det. HOppas du får en schysst kväll och lycka till med den där uppsatsen. Kramis!

Lina sa...

Debatterna på OKEJs insändarsidor runt 1988-89 var så jävla bra! Det var till exempel fint när en brud skrev in och på allvar hävdade att hon och Jon Bon Jovi hade ett förhållande och att samtliga kärlekslåtar på senaste skivan handlade om henne, med många arga svarsskribenter som följd. Och de där groupisen som skrev insändare och berättade om hur traumatiskt det var när deras sexuella inviter blev nobbade av Michael Jackson! Jag vet inte hur sorgligt det är att jag minns det här, men fan vad underhållande det var. Det måste ha varit under samma tidsperiod som det publicerads nakenbilder på Sha-boom....fan, den prepubertala populärkulturen kommer aldrig mer att vara vad den en gång var.

PS. Jag tyckte för övrigt att Jon Bon Jovi var sjuuuuuuukt het.

anna sa...

när jag bodde precis ovanför en karaokeresturang var en av folkets favoriter "it's my life".

tillåt mig att spy!

Fast permanenten var rätt.... söt :)

ebitchu sa...

vad är det med dom där byxorna egentligen? Chesthairet måste ju va ditlimmat.

0taxidermy0 sa...

men alltså jag dör. jag äger ett nummer av rolling stone med sebastian i skid row i guldläderbrallor på omslaget, enart pga av omslaget.
Åh jon. I want you dead or alive.