lördag, april 01, 2006

Mustascher Vi Minns, del 1.

lördag, april 01, 2006

Thomas Magnum, P.I. Bor på Hawaii, där han jobbar som privatdetektiv och väktare av egendom hos den mystiske Higgins (är han Robin Masters eller inte?). Kör en röd Ferrari, men syns även ibland i T.C's helikopter. Hänger rätt ofta på King Kamehameha Club, som ägs av kompisen Rick. Magnum är även känd för en extensiv samling Hawaii-skjortor och sina bländande vita tennisskor.

Kuriosa:Magnum teamade upp med mästerdetektiven och författaren Jessica Fletcher (från "Murder, she wrote"/"Mord och inga visor") för att lösa ett klassiskt mordmysterium i bästa Agatha Christie-stil i ett avsnitt.

4 kommentarer:

Max sa...

Higgins är INTE Robin Masters. I några avsnitt talar Magnum med Masters i telefon, och då spelas telefonrösten av Orson Welles.

Johanna sa...

Haha, nä, men det var ju det stora mysteriet i början. Det som Magnum alltid försökte klura ut. Fan va härligt att se ett engagerat Magnum-fan, haha!

Max sa...

Särskilt engagerad är jag inte, men jag har lite för bra minne angående det där, jag (eller rättare sagt min farfar) brukade nämligen spela in avsnitten på min tid, nån gång på 80-talet där.

Johanna sa...

Ja det brukar heta så..