onsdag, april 12, 2006

Att rappa, eller inte rappa..

onsdag, april 12, 2006
Jag inte att jag kan beskriva exakt hur roligt det är att Conan O Brien låter James Lipton recitera Kevin Federlines raptexter. James Lipton, med sin allvarliga mörka röst och sitt noggrannt färgade skägg, som till vardags är värd för det eminenta programmet Actors Studio. Här har vi en man som i vanliga fall ägnar sin tid åt att i stillsam takt intervjua skådespelare om teknik, upplevelser och goda råd inför ett gäng dramaskolestudenter, men som här reciterar K-Feds fantastiskt asdåliga låtar. Ungefär hur roligt som helst. Minst ett klipp till finns till beskådan på YouTube, men här bjuder jag på min personliga favorit; Popozao. Enjoy:

10 kommentarer:

Rödluvan sa...

jag TROR att din sambo betalade trängselskatt hos mig idag....... =O

Johanna sa...

Men han har ju inte bil! Eller jo, fast den står i ett garage i England. Var det en Shaun? Haha. Såg han ut att vara sambo med en Skräphög?

eff sa...

Haha, ja gälar. Det lilla leendet precis efter första po-po-po-po-popozao-stycket är underbart.

eff sa...

Ännu bättre fjärde och femte gången. Underbart.

Och Conan skålar med Lapin Kulta.

Komikern David Cross har för övrigt något emot James Lipton. I slutet av The Pride Is Back-skivan tar han i ganska hårt.

anna sa...

hahaha, skitkul!!

Johanna sa...

Eff: Ja, Lapin Kultan känns helt rätt i sammanhanget av nån anledning. Har du sett Will Ferrells imitation av James Lipton på SNL? Helt sjuuuukt roligt. Han är ju rätt tacksam att driva med, den gode Lipton, så det ger liksom en extra dimension till humorn när han gör en sån här grej.

Rödluvan sa...

johanna: haha alltså han var engelsman och han betalade trängselskatt åt någon som heter johanna :D tänkte att det kan ju inte vara sådär överdrivet många britter som är sambo med johannor :)

eff sa...

Nej, jag har missat Will Ferrells imitation av honom. Men jag kan tänka mig att den är bra, det är ju ändå Will Ferrell. Nu blev jag nyfiken.

Måste fixa ut den snutten av The Pride Is Back, David Cross imiterar också, så alla kan höra. Imiterar illa, visserligen, men ilskan är bra.

Johanna sa...

Rödluvan: Shit alltså! Vi har namndubbelgångare! Det hade min pappa med. Han hade exakt samma för-och efternamn som sin kusin. Och sedan visade det sig att deras sambos hette samma sak också. Mycket sjukt.

Eff: Ja, jag försökte leta på YouTube förut efter Ferrells Lipton-inslag, men hittade inget. Du är säkert bättre än jag på att rota klipp på internet, det finns säkert därute nånstans.. Det vore guld om det gick att lägga på på din blogg! Ljudklippet alltså.

dinajel sa...

1. vart fan kommer lapin kultan ifrån?

2. namnförvirring: karin har alltid varit ett namn som många i min krets heter. "carin med c", "min karin", "teater-karin", "kiruna-karin", "din mamma", osv.

det bästa är att nu finns det två sambopar i min allra närmsta krets som båda heter "björn å karin". det ska jag säga, att det är ett riktigt ärkehärke att behöva förklara vilka björn å karin man menar eftersom jag pratar om dom minst varje dag.