lördag, april 01, 2006

April, april din dumma sill, jag kan googla dej vart jag vill.

lördag, april 01, 2006
Rätt ofta ställer jag mej frågan "vad fan är det för fel på folk"? På senare tid dyker den frågan ofta upp när jag kollar in mitt statistikverktyg och inser att jag av någon anledning verkar locka hit folk som letar efter väldigt specifika saker. Ganska ofta nakna specifika saker. Ja och så Pussycat Dolls då. Alla stackars tonåringar som letar efter fakta om Pussycat Dolls verkar hamna här. Får säkert typ fyra googlingar om dagen som handlar om "fakta om Pussycat Dolls". Jag har tyvärr inga fakta om dom här i bloggen, eller nån annanstans heller för den delen, men tänkte att jag kan dela med mej lite av den lilla information jag faktiskt besitter. Nu när ni ändå bemödat er med att landa här liksom. Det här vet jag om Pussycat Dolls:

1. Alla utom hon som sjunger är/var medlemmar i burlesktruppen "Pussycat Dolls". Dom är lite av Holllywood-favoriter och en hel del kändisar har tydligen besökt deras shower och tyckt att dom är dunder. Om du inte vet vad en burlesktrupp pysslar med, och inte vågar googla av rädsla för vad som kan komma upp, kan jag säga att dom mest ägnar sig åt att dansa shownummer. I små kläder. Oftast åker kläderna av. Men eftersom tjejerna är dansare, har på sig coola kläder och inte är helt näcka så tycker folk att det är en helt annan sak än striptease. Fråga mej inte varför.

2. Hon som sjunger var med i Amerikanska versionen av Popstars. Typ.

3. Inte ett fakta, men en misstanke är att ingen annan än Popstars-tjejen faktiskt kan sjunga i gruppen. Det baserar jag på helt ovetenskapliga undersökningar utförda av mej framför tv:n. De andra tjejerna är ofta uppmicade, men när dom uppträder live är det inte alltid alla tjejerna kommer ihåg att mima i sin mikrofon hela låten igenom. Oavsett hur många av tjejerna som kommer ihåg att mima så är det alltid lika många röster som hörs i högtalarna. Det luktar Milli Vanilli lång väg..


Det är allt jag vet. Ett tips är annars att inte söka på just meningen "fakta om Pussycat Dolls". Testa att söka bara på namnet så hamnar ni säkert på deras officiella hemsida.

Däremot så har jag ingen information och inga råd att lämna till personen i Ronneby som har googlat "sexiga tjejer som visar sig nakna". Inte heller till dej som letar efter "kåta svenska hemmafruar". Hade min mormor levt hade jag gärna vidarebefodrat dig som googlade "göra vin själv". Och till dej som sökte på "här har du texten till en evighet med carola" kan jag ju bara säga att nej, här har du inte texten till den låten. Och hör sen!

2 kommentarer:

ebitchu sa...

Jag fick en gång "Male Penis thru different ages (pictures)" som ledtråd till att besöka min oskyldiga sida. Då frågade jag mig, vad är en non-male penis?
Hola, förresten.
- Edith

Anonym sa...

öhm. okej och vad har du för liv som skriver såna dumma grejer då (ja enligt dig är de ju det)du är inte mkt bättre själv kan jag tycka... piz