lördag, februari 02, 2008

Awesome solo!

lördag, februari 02, 2008
Igår, efter en riktig brakmåltid och en pitcher öl, så drog jag och Mauricio hem till hans nya köpelya på Kungsholmen. Där trollade han magiskt fram öl ur kylen och sedan var det head to head i BUZZ som gällde. Fick pisk i musikvarianten (too slow!) men piskade tillbaka i engelska allmänbildningsutgåvan (*whip*). Sedan iallafall var det dags för huvudnumret: den inte helt legalt införskaffade utgåvan av Rock Band. Fast utan trummorna som kommer följa med då, men vi var ju bara två så gitarr och mic och handkontroll som tamburin (!) funkade utmärkt.

Alltså Rock Band. Det är så jävla epic! Man ville bara köra och köra och köra och det kan bara bli ännu roligare om man är fler. Åh herregud vad jag kommer hosta upp stålar för det när det väl släpps här i mars, eller vad det nu blir. Jag fick liksom spela cowbell när vi körde Don't fear the reaper! More cowbell god damn it!

Sedan gick det som det brukar gå när öl och PS2 kombineras: oändliga timmar Singstar där jag briljerade i I would do anything for love (but I won't do that), Black Velvet, och, lite otippat, den här gamla klassikern:Hur jävla bra är inte den liksom?

1 kommentarer:

eff sa...

Den är sjukt bra.

Absolute Music 15? (OBS:a att Absolute Music skulle kunna bli en svinkul lek. Man ska gissa vilket nummer i serien en låt ligger på, eller om den aldrig funnits med alls. Nån slags poängskala på det, eller i dryckesleksform om man är på det humöret.)