söndag, augusti 12, 2007

Stoppa pressarna - igen!

söndag, augusti 12, 2007
Älskar rubriken "Många knarkbrott vid reggaefest" på Svd.se. Verkligen breaking news. Ingressen lyder: Tiotals föräldrar runt om i landet har ringts upp i helgen av socialjouren i Uppsala och fått beskedet: Ditt barn har gripits för narkotikabrott på reggaefestivalen här i stan.

Flera förslag till angelägen journalistik med uppseendeväckande rubriker:

"Många Cheap Monday-byxor vid Way Out West"
Tiotals föräldrar runt om i landet har ringts upp i helgen av socialjouren i Göteborg och fått beskedet: Ditt barn har burit alldeles för tighta byxor som i längden kan leda till svampinfektion i underlivet på rockfestivalen här i stan.

"Många trettioåriga mediaprofiler på Spymlan"
Tiotals föräldrar runt om i landet har ringts upp i helgen av socialjouren i Stockholm och fått beskedet: Ditt barn har badat i den lilla fontänen, druckit asdyr öl och fulraggat på Quetzala Blanco på en uteservering här i stan.

"Många Gina Tricot-plagg på Ung 08"
Tiotals föräldrar runt om i landet har ringts upp i helgen av socialjouren i Stockholm och fått beskedet: Ditt barn har haft på sig en skitful aprikosfärgad tunika med sidenband under tuttarna på ungdomsfestivalen här i stan.

5 kommentarer:

Anonym sa...

För att inte tala om att Cheap Monday kan göra kidsen till satanister...

dinajel sa...

asg! gillade verkligen den där om gina tricot. vad är grejen med dom där gravidtälten med tuttband som alla pinnsmala flickebarn har på sig? :D

Unknown sa...

Jag DÖR! Bästa blogginlägget på länge.

Anonym sa...

HAHA. gud, de där gina tricot plaggen är verkligen det värsta på länge! och att nästan exakt varenda tjej mellan 12 och 22 har införskaffat sig en, två eller tre är ännu värre.

Anonym sa...

Min kollega tittar lite underligt på mig.. inte konstigt då jag flabbar så jag gråter ;) AHAHAHA du är bäst släktis!!