torsdag, augusti 02, 2007

Apokalypsen minus ryttarna.

torsdag, augusti 02, 2007
Alltså första arbetsdagen på Pride i all ära, men allt hbt-minglande och tältfixande hamnade liksom lite i skymundan av den plötsliga flygmyreattacken som var kanske det äckligaste på väldigt väldigt länge. När jag anlände till parken vid 12 så var det soligt och frid och fröjd och vi spikade lite mattor och organiserade vårt material och hämtade vatten ur "kranen" (brandslangen). Sedan öppnade portarna och med besökarna kom ungefär 25 000 flygande myror modell svinstora. Följande teorier utarbetades: a) apokalypsen är här, b) Tanto är dubbelbokad för Pride 2007 och Flugfest 2007, c) besökarna är oduschade bondlurkar som tagit med sig insekterna från landet.

Även om alternativ a) kändes relativt troligt så känns det idag skönt att höra att det bara var något sorts försenat massuppvaknande som hade skett. Dessutom är det skitsvårt att säga flygmyra, det blir bara flugmyra eller flygmura. Why?

2 kommentarer:

eff sa...

d) Flygmyror är jämställda och sjukt nere med Pride-grejen.

De lyssnar på Meatloaf. "Ant; I would do anything for love."

Unknown sa...

Det är kd som sänt dem till pride som gammaltestamentligt straff. Älskar att nyheten om pride och flygmyrorna fick dela sida i SvD torsdag.

btw: word verification = maxiklo