tisdag, september 12, 2006

"And I'm back in the game!"

tisdag, september 12, 2006
Idag hämtade jag och Shaun ut vår nya digitalbox. Det var, som Kishti Tomita skulle ha sagt, ett hallelujah moment utan dess like. Äntligen kan jag återuppta mina Vh1-orgier. Dessutom var de medföljande radiokanalerna inte fy skam, vi har utvärderat 80s-kanalen under kvällens tejpande och spacklande (och avancerat fuldansande) och konstaterat att den inte spelat en enda dålig låt. Att spackla och samtidigt sjunga stämmor (nåja) i spackelspadarna till "(I've had) The time of my life" var inte det lättaste, men allt går ju som bekant med vilja, våld och vaselin.

Nu börjar dock den känslomässiga utmattningen att sätta in, även om "We are the world" lyckades hålla vår låga uppe ytterligare ett tag, varför vi tänker resignera oss till sovrummet för ett avsnitt av Carnivále s2 innan vi däckar i snarkningar och med glasögonen på sniskan.

4 kommentarer:

dinajel sa...

carnivále säsong 2?! fubbo! mitt skulle inte komma förrän i sept/okt nån gång... :/ fast då får jag väl svensk text också förstås...

lyllos! och radiokanalerna man får med är rätt fräna, för jag antar att du har viasat?

Johanna sa...

Dinajel: Vi har lånat av Shauns arbetskamrat som fick låna S1 av oss och blev helt besatt. Man kan faktiskt få svensk text för det är Europeisk version, vi kör engelsk text här men det är helt värdo egentligen för varken jag eller Shaun fattar slangen! Haha.

Nej, jag har ComHem, dom ett schysst erbjudande så vi slapp betala startavgift och grejer. Men det är nåt fel nu för vi har ALLA kanaler, och det betalar vi inte för. Men man ska inte klaga!

annaw sa...

åh jag vill se bilder på lägenheten! och fuldansen, om den är filmad :)

dinajel sa...

nu har jag fått hem carnivále säsong 2 också! svensk version! jäääjj! nu ska här tittas hela helgen! :D

förresten. här är en god nyhet!

http://www.n24.se/dynamiskt/efterborsen/did_13670088.asp