torsdag, januari 12, 2006

Mr & Mrs heterolycka.

torsdag, januari 12, 2006
Ja nu vet vi ju alla att Brad Pitt och Angelina Jolie ska ha biologisk bäbis. Åh vad kul, tycker alla. Åh vilken snygg bäbis det kommer bli, tror alla. Åh vilken fin familj, ojar alla. Åh vilket lyckligt slut, suckar alla. Alla utom jag. Jag är som bekant sådär halvt avigt inställd till Angelina, och man skulle nog kunna säga att jag hyser liknande känslor för Brad Pitt. Ja, han är snygg - tvålfager tillochmed. Men så jävla ointressant. Och han verkar ju så himla schysst, och Angelina är ju så himla down to earth och adopterar och är medveten och kändis-jobbar för FN. Dom är liksom det heterosexuella drömparet. Så vansinnigt politiskt korrekta på det där hej jag adopterar barn från alla världsdelar och hej jag är en jättebra plastpappa som hämtar min flickväns barn i skolan och kolla när vi går gatan fram som en enda stor, lycklig, multikulturell hetero-manifestation.

Och ja, deras bäbis kommer säkert bli assnygg och dom kommer leva i harmoni i alla sina dagar och jag SNARRKAR IHJÄL MEJ. Något med deras förhållande känns så jävla utstuderat, antagligen för att Angelina Jolie känns som världens mest utstuderade kvinna och för att Brad Pitt typ har tilldelats rollen som hennes prydnadsgris av porslin. Var det bara jag som fick känslan av att Mr & Mrs Smith var en två timmar lång reklamfilm för deras förhållande? Är det bara jag som känner att paret Jolie-Pitts intressefaktor endast kan ökas av en skandal som INTE inbegriper Jolies lesbiska älskarinnor eller snyftsamtal från Jennifer Aniston?

6 kommentarer:

victor sa...

aftonbladet kallar det för "hela värdlens kärleksdrama". känn spänningen rycka med dig som i en TORNADO!

Johanna sa...

Roligt: ordverifikationen för mej är nu "lebbz". Haha!

hanna sa...

"har tilldelats rollen som hennes prydnadsgris av porslin" - alltså, det var något av det roligaste jag har läst på länge!

Anna sa...

Jag är inte heller nåt angelina-fan, fast jag älskar skvaller :)
Hon verkar skum och dessutom ser hon ut som en seriefigur. När hon hånglar upp billy-bob på nåt jippo och han säger att "the truth is: we just did it in the car..." tack för den informationen liksom. Nä, hon verkar lite labil. Och hon försöker vara så speciell men det blir bara platt.

0taxidermy0 sa...

Men det känns ju bara så himla pr-trick.
Voila, alla mäns drömkvinna och alla kvinnors drömman=det perfekta paret.
Och angelina är ju psyko deluxe...

Stora Morran sa...

Angelina är en pretto nörd!