lördag, januari 28, 2006

Jesus walks.

lördag, januari 28, 2006

I USA har Kanye West upprört många med sin omslagsbild för Rolling Stone. Bilden föreställer som synes Kanye i törnekrona och Jesusbarometern visar såklart på stormvarning. I Sverige bryr sej naturligtvis ingen, och det beror inte på att vi är ett gäng gudlösa hedningar som tillochmed tillåter homos att gifta sej (nåja), utan helt enkelt på att vi lever i ett land där vi varje jul får stå ut med att kvinnan som räknas som en av våra största artister håvar in stålars genom att klä ut sig till Jesus morsa och sjunga julsånger. Jag presenterar bildbevis nr 1:


Vi är helt enkelt härdade och kan bara iskallt konstatera att Kanye nu är USA:s svar på Carola. Grattis USA. Ni har inte ens sett början på det här. Vänta bara tills Kanye gifter sej med en vansinnig norsk predikant som skjuter djur från balkongen. Vänta bara tills Kanye glatt hävdar att homosexualitet kan botas med förbön. Vänta bara tills Kanye börjar kasta krukväxter på sina fans. Då, älskade USA, kan ni börja gnälla.

2 kommentarer:

Virvla sa...

Kanske kan Kayne "bota" Runar och gifta sig med honom, det vore något det. Runar verkar ju för övrigt gilla att bli associerad med kändisar. Han blir ju deras andlige ledare genom att läsa om dem i Se och Hör.

victor sa...

hahaha! jag har försökt formulera mig kring carolas slöj-flirt många gånger men faller alltid på mina magsyror. tur att du finns baby.