tisdag, mars 03, 2009

Fråga:

tisdag, mars 03, 2009

Är det direkt olämpligt att fläska iväg en slängkyss till en elev? Nyss ropade en av mina nior på mig och när jag vände mig om kastade han glad i hågen iväg en slängkyss. Instinktivt svarade jag. Känner mig nu som en lightpedofil. Pedofilkänslan kan också ha att göra med, a) att vi läser Shoo Bre på svenskan och b) att jag just publicerat ett s.k "runkinlägg" om Rupert Grint. Mvh, Du och jag på anstalt i vår?

4 kommentarer:

Sulla sa...

Snusktant; det är allt jag har att säga.

Ta det inte fel, bara. :)

dinajel sa...

ville bara säga det här: cirkeln är nu sluten. hade tråkigt. sökte på google efter nåt slumpmässigt ord. typ "slump". hittade en blogg från nån s-politiker i solna. hon hade en länk till en blogg som heter "kaprate kid". och kaprate kid länkade i sin tur till din blogg. är bloggosfären verkligen så liten att alla känner alla i tre steg?

siska sa...

åh, shoo bre! jag tror inte att du behöver oroa dig. hon verkar vara en sån jävla bracka den svenskläraren. och dessutom bor hon ju på gärdet, helt fel sida av röda linjen. inte ett dugg likt dig.

Johanna sa...

Sulla: Hähä.

Dinajel: Ja, jag tror det! Om alla i hela världen är länkade till Kevin Bacon i högst sex steg så låter väl det helt rimligt? Haha.

Sisa: Nej okej, du har rätt. Och vad är uppe med att hon alltid har på sig rött och grönt samtidigt? Julgransbracka.