torsdag, mars 16, 2006

Tur i kärlek?

torsdag, mars 16, 2006
När jag var liten samlade jag på saker. Problemet var bara att jag aldrig kunde bestämma mej för vad jag skulle samla på, och samlade därför på allt. Samlingarna blev aldrig kompletta och coola, jag sitter liksom inte med en komplett My Little Pony-samling som jag kan sälja för big bucks på valfri auktionssida. Det enda jag lyckats samla på mej någorlunda bra är kontaktannonser, jag brukar klippa ut dom bästa och klistra in i en bok där jag klistrar in saker jag vill spara men inte vet vart jag ska göra av. Häromdagen fick jag en med posten, skickad till mej från en kär vän som ej bör nämnas vid namn, då hennes studier är av sådant slag att hon kan bli googlad och smutskastad så till den milda grad att hon för alltid förnekas en framtid inom yrket hon siktar på. Ja något sånt iallafall. Här i bloggen omnämns hon ibland som R, men hon går även under aliaset "Bel Hamim". Nåväl, annonsen, som är för bra för att vara sann (så den är nog inte sann) lyder:

Du är kvinna 162 lång. Du bor i en
villa vid havet. Du är mogen och
vacker. Din favoritfärg är grön. Du
bryter på någon utländsk dialekt.
Din pappa är tysk. Du gillar pingis.
Du dricker te. Jag vill träffa dig.Come to mama.

4 kommentarer:

CC sa...

Jag samlar också! Kan dock tänka mig att din knäcker min rejält om du har fler som denna i ditt lager. Min favvo är om en som vill ha någon med stabil ekonomi som snabbt kan fly landet, de kan dock inte träffas förens avsändaren kommer ut från kåken. Sen gilalr jag att para ihop de som söker män med de som söker kvinnor ibland hittar man perfect matches men jag blir alltid lika ställd angående hur jag kan hjälpa de tu finna varandra. Du får gärna komma med förslag. Tack igen för superheroskillsen btw!

dinajel sa...

:D

Du borde webbifiera din samling. Eller visa mej den nån dag.

Inte så klurigt att lista ut vem R är heller, haha. :)

anna sa...

jag älskar kontaktannonser! och det roliga är att den där säkert är seriös. Det är bergis nån som suttit och tänkt egenom det jättenoga att om man formulerar sig lite roligt och lite skumt kanske man får napp... :)

Johanna sa...

C&C Music Factory: Det låter ju guld! Jag brukar också para ihop ibland, man undrar om dom läser annonserna själva och hör av sig till varandra. Ang ditt sms tidigare idag: jag hoppas att du inser att rednex-annikas man är med i rednex nu! Han sjöng ju tillochmed under Melodifestivalen! Dock inte Everything I do, I do it for you.

Daddy D: Haha, man kan kanske lägga ut "Veckans kontaktannons" ?

Anna Banana: Ja, kontaktannonser är det bästa med lokaltidningar, där är dom alltid värst/bäst!