måndag, mars 20, 2006

Baksmällan.

måndag, mars 20, 2006
Jag har nu så smått hämtat mej från Lördagens fatala nederlag. Carola..Carola...för första gången sen jag var liten pytte-Skräphög kommer jag inte att heja på Sverige i ESC. Jag hoppas så innerligt att vi inte går vidare från semin, så att Carola, och alla som röstade på henne, riktigt får skämmas. Men ni som röstade på Carola, hur tänkte ni egentligen? Jag vill väldigt gärna veta. Och ni som hoppades att hon inte skulle vinna, men inte röstade på någon annan, kunde ni inte bara ha offrat 3 spänn på ett samtal så hade vi kanske sluppit det här?! Mitt samvete är iallafall rent, jag röstade som fan. Inte på Carola, nej.

Obehagliga saker med Carola:
1. Hennes fixade tänder i överkäken.
2. Darrande haka.
3. Bibeltatuering
4. Bibeltatuering
5. Bibeltatuering

Vi fattar att du är kristen, Carola. Det har inte undgått någon, jag lovar. Lena Philipssons hotell-diss är såklart redan en klassiker. Jag höll på att frusta rödvin över mina vänners nya vardagsrumsgolv. En fundering, Sanna Nielsen blev även hon erbjuden att sjunga 'Evighet' men Carola knep den istället. Ponera att Carola hade avstått, tror ni att Sanna Nielsen hade vunnit då? Om du funderar längre än 5 sekunder på denna fråga så kan jag meddela att svaret är HELL NO. Låten är inte tillräckligt bra, folk röstar för att det är Carola. Det räcker liksom. Hon hade kunnat gå ut på scen och mökat fram låten ståendes på alla fyra, hon hade vunnit ändå.

Man blir alltid lika besviken när man inser att svenska folket är lika hjärntvättade som medlemmarna i Livets Ord.

11 kommentarer:

SANDRA sa...

Darrande haka?

Johanna sa...

Sandra: Carola har en tendens att darra våldsamt med hakan när hon wailar (alltså typ 80 % av tiden hon sjunger). Det verkar bli värre med åren också!

Max sa...

Jag håller stenhårt med dig om tänderna. Hon ser ju ut som när Ross i Vänner gjorde tänderna för vita. Hon ser ut som en seriefigur helt enkelt.

Men är du säker på att tatueringen verkligen är en tatuering? Den såg väl glittrig ut för det. I vilket fall som helst tror jag tecknet betyder Jesus.

Och visst är det så att det var Carola man röstade på och inte låten. Och visst hade det varit underbart om Carola kom tillbaka lika tillintetgjord som Stenmarck.

Johanna sa...

Max: Haha, ja precis så ser tänderna faktiskt ut.
Nä, det var ju ingen riktig tautering, utan en såndär som svennebrudar gör på fyllan i Alanya. Fast glittrig. Jag tror att min kära vän CC i en kommentar till förra inlägget hade den exakta förklaringen till vad det där tecknet betyder.

CC sa...

Jepp den betyder "I detta tecken ska jag vinna" och är vad konstantin såg i en uppenbarelse då han intog typ Rom varefter han bestämde sig för att tvångskristna riket.

Anonym sa...

segra btw inte vinna segra det gör det hela ännu roligare.

eline esteban sa...

Ja hennes haka var otroooligt irriterande.

Men du måste erkänna att hennes framträdande hade varit hundra gånger mer underhållande om hon, som du skrev, mökat fram den på alla fyra.

sentenser sa...

Som jag önskar att du skrev för nöjesbilagan på nån kvällstidning ! : )

Trött sa...

Tvångskristnat eh? Hon har sannerligen hittat passande motiv. Det enda som kunde varit bättre är babyröstlönnig kulturtantklädsel, men det tecknet är ganska invecklat har jag för mig.

Lina sa...

Men om vi nu försöker se det här från den ljusa sidan...i och med Carolas seger finns ju faktiskt nu möjligheten att hon, genom att inte gå vidare i uttagningen, gör att Sverige inte får delta i melodifestivalen för första gången sedan typ Forbes hamnade sist med Beatles-låten ("alla skivor har vi kvarr, vi ska minnas Ringo Starr") och därmed gör att hela den svenska jättemelodifestivalproduktionen har varit FÖRGÄVES. Carola kommer därefter att bli förvandlad till nationell hackkyckling och INGEN kommer att kunna skriva ett ord om hennes så kallade "vinnarskalle" eller kalla henne för "vår enda riktiga STJÄRNA" - hennes namn kommer alltid vara associerat med att vår nations rykte drogs i smutsen och Jesustatueringen får hon väl tvätta bort med nagellacksborttagning eller något. Chansen finns...

Johanna sa...

E: Ja, vi kan ju hoppas på att hon kör på den varianten i ESC. "Prutt-chock" !

Sentenser: Äsch då .. ;)

Trött: Man vet aldrig, hon kanske satsar stort i europafinalen!

Lina: Det är mitt stora hopp just nu, faktiskt. "Vinnarskalle" alltså, är det bara jag som får lite Rasbiologiska Instititutet i Uppsala-vibbar när jag hör det? Hur kan man säga att Carola är vår enda riktiga stjärna när vi har artister som Roger Motherfucking Pontare?? Har folk ingen skam i kroppen..