torsdag, mars 09, 2006

"Titta uppåt, sära på benen"

torsdag, mars 09, 2006
Men nån måtta får det väl vara. Med risk för sitt liv? Alltså det är ett jävla lyft! Är det bara jag som tycker att med Let's Dance så gick Arja från att ha varit en finsk schlager-legend med basröst till att bara vara down right skitläskig? Och är det bara jag som verkligen inte skulle lägga pengar på att se en show med Arja och Tobias? Det blir visserligen "både sång och pardans", men jag kan inte tänka mej något värre. För det första: Arja kan faktiskt inte sjunga. För det andra: Arja kan faktiskt inte dansa. Jag förväntas alltså betala pengar för att se Arja göra saker hon är dålig på. Sedan när är det en marknadsföringsidé? När ska folk börja betala för att få se mej hoppa simhopp? Ingen? Jag är jättedålig på det.

7 kommentarer:

Trött sa...

Dessutom undrar jag vad "sexkläder" är. Är det kläder som genererar sex? Kläder man ska bära uner sex? Kläder tillverkade av/under sex? Vart hittar Arja dem?

Johanna sa...

Trött: Hahahahaha! Jag hoppas på att det är kläder tillverkade av sex.

Virvlah sa...

hahahhahaaa

Jag tror att allt detta görs bara för mitt eget höga nöjes skull. Jag har fnissat varje gång jag har läst den där rubriken och garvade högt när jag såg henne trilla på bilden...(psst, jag tror att han tappade henne med flit)

anna sa...

http://letsdance.blocket.se/annons6.asp

sugen? :)

Johanna sa...

Virvla: Synd bara att namnet på lyftet inte håller vad det lovar!

Anna: Jag dör! Fan var dom tvungna att auktionera ut den fulaste klänningen också?

eff sa...

Jag lägger lätt fem spänn för att se dig göra tyska hoppet i grupperad stil från enmeterssvikten. Tror det är värt varenda öre.

Johanna sa...

Eff: Det där ska jag komma ihåg när bistra ekonomiska tider närmar sig.