torsdag, mars 23, 2006

Muffe i muffen?

torsdag, mars 23, 2006
Både Aftonbladet och Expressen rapporterar idag om att Big Brother-Jessica misstänks vara gravid. Gravtest har utförts och läkare är påväg in i huset. Muffe (alltså det namnet..) misstänks vara far, och eftersom Muffe röstades ut för ett tag sedan har tidningarna jagat reda på honom för att kolla läget. Det känns väldigt typiskt att Muffe direkt måste påpeka att Jessica minsann haft sex med Samuel (enligt Jessica var det bara "några juck"!), underförstått "en snopp som inte är min har varit i kontakt med henne och därför kan det lika gärna vara ägaren till den snoppen som är far till det eventuella barnet", samtidigt som han inte riktigt verkar kunna bestämma sig för om han har haft sex med henne eller inte. Först blånekade han, sen tyckte han att okej, lite hade dom kanske sexat loss, och nu är det "ingen kommentar" som gäller. Jag trodde först att det handlade om att Muffe var en feg jävla ynkrygg som inte vågade stå för att han haft sex med Jessica, då han hade en flickvän av något slag på utsidan och försökte mörka det hela. Men efter att ha läst notiserna angående gravtestet så börjar jag misstänka att helt andra orsaker ligger bakom det här, kan det vara så att Muffe inte är helt hemma på det här med Blommor & Bin? Enligt Aftonbladet har han i programmet sagt: "- Jag var i henne, men vi hade inte sex." Om han var "i henne", men dom inte hade sex, vad på Muffe var då i henne, och vart i henne var han? Förslag, någon?

5 kommentarer:

anna sa...

aaaah, det förklarar varför big brother satt jessica på torken... Jag tror att muffe tyvärr lyssnat på någon som hävdar att "it wasn't me" fungerar. I alla lägen.

Besatt sa...

Tänk om hon är gravve med Muffes knodd och föder, childet kommer inte bara ha sina föräldrars dumhet och själva befruktningsknullet på tape utan även svart på vitt angående att vara sjukt oönskad. Hääärligt.

0taxidermy0 sa...

det hela är väldigt mystiskt.

Rödluvan sa...

gud vad glad jag är att jag för första året skippat BB helt och hållet. deltagarna blir ju bara mer och mer urholkade och idiotiska.

sentenser sa...

Åh, det påminner mej om en underbar tonårshistoria. En klasskompis hade fått med sig en kille hem och de låg och hånglade. Han ville ha sex, det ville inte hon. Varpå han föreslog: "Snälla kan jag inte få stoppa in den litegrann? Snälla, bara halva!"

Det där "snälla, bara halva" har levt vidare i hundratals år nu. Kanske var det rentav Muffes drumlige brolla som sa det?