lördag, mars 11, 2006

The Big Bang.

lördag, mars 11, 2006
Ikväll smäller det, sista delfinalen. Och vilken delfinal! Svt har verkligen sparat på krutet, för efter veckor av meningslös disco och HM-kläder ska vi nu få njuta av Carola, Günther, Pontare, Rednex och Sandra "jag gillar att ha på mej turkosa fjädrar som en riktig etno-indian" Dahlberg under en och samma final! Freakfest 2000, om du frågar mej. Har oerhörda förväntningar på Pontare eftersom han enligt Fredrik Virtanen "såg ut som en transvestitdemon från Midgårds bisarraste mjödhall."

Victor kommer över och lagar veganmiddag, och sedan kan vi låta spektaklet börja. Och kom ihåg, vad ni är gör, rösta inte på Carola.

6 kommentarer:

anna sa...

Carola ger mig kalla kårar. Fy vad hon verkar läskig! Hej sekt liksom. Hörde en intervju med Sandra och hon snackade nåt om en "fiskfjälls"-historia. Det låter onekligen... spännande?
Själv ska jag på femtioårskalas så jag kommer missa allt, du får raportera!

eff sa...

Finnarna ska skicka Lordi. Jag vill nästan skicka Pontare nu alltså. Och Norge kan damma av Jan Teigen och skicka honom med Mil etter mil igen, fast utspökad på något vis.

Crazy nordic bör bli ett begrepp. Jag skulle gilla det.

victor sa...

det blir som en ny sorts "nordism"..

Virvla sa...

Bara för att du sade sådär så röstade alla jävlar på den där sektledaren. Fy! Jag skyller på dig! För inte kan det väl vara så att alla har gått in i någon slags masspsykos och blivit hjärntvättade av en liten kvinna i för tajt korsett och för vita tänder? Joho jomen så verkar det vara.

dinajel sa...

På tal om Carola så såg jag 100 höjdare igår där hennes kristna vansinnestal/vrål var med. Hjääääääääääälp!!!

På tal om band med många medlemmar. Det verkar som att man måste heta nåt med en stad också. Paris borde döpa om sig till "We're in Paris" eller nåt, skaffa tvåhundra till medlemmar (i'm game!) och lite hatt å blås.

dinajel sa...

Ett företag i din smak:

http://www.eniro.se/query?q=BIATCH&what=web&hpp=&ax=