lördag, mars 18, 2006

Jo det var det här med Carola.

lördag, mars 18, 2006
Jaha, då vill jag bara ännu en gång vädja till Dej. Ja Du. Just Du. Som sitter där. Ikväll, när det är final i Melodifestivalen, och vi ska välja en låt som ska tävla i Aten om några månader, då, då kan du alltså inte rösta på Carola. Du kan inte rösta på henne för att:

a) du måste sluta vara så jävla naiv och tro att bara för att hon är folkkär här, så betyder det inte att hon är, eller har potential att bli, folkkär i Europa.

b) du måste sluta vara så jävla naiv och tro att svenne-schlager går hem någonstans utanför Skandinavien.

c) Carola framstår nuförtiden som spritt språngande vansinnig. The motherfucking bitch is losing her mind. Hur jag vet det? Ja, hon tävlar alltså mot en 50-årig karl som har hitlermustasch och shorts, och han framstår som helt jävla normal i jämförelse med den kleinblåa uppenbarelse som är Carola.

Carola är såhär: Hjäääälp. Okej? Allt från underläppen som darrar vid wailing till den där jävla fläkten är liksom hjääääääälp. Rösta på nån annan. Vem som helst. Helst BWO, för det är vår enda chans att vinna ESC. Men seriöst alltså, rösta inte på Carola.


Ps. Man kan sjunga inte mindre än TVÅ nygamla bidrag till melodifestivalen över Carolas refräng. Shirley Clamps "Att älska dej", och Sahlenes "Runaway". Det är alltså inte en bra grej.

5 kommentarer:

Ida sa...

Jag röstade på BWO. Det hjälpte inte. Vem ska nu rädda oss?!

Ellinor sa...

Äntligen en till med lite vett i skallen som begriper det jag har försökt tuta i folk länge nu - Carola är vår biljett till schlagerperiferin.. likställda med Litauen och Vitryssland ungefär. Men lyssnade de? Icke. Och nu sitter vi i skiten.

CC sa...

Hon hade tecknet konstantin såg i en uppenbarense målad på vänstra armen igår. Men jag tycker herr Bard är värre. Hemskt mycket värre.

trulsa sa...

Amen!!

Jag försökte ringa o rösta på BWO, fast jag egentligen vill bojkotta hela skiten, men enbart för att INTE Carola skulle vinna. Det märkliga var att det enda svar jag fick var "numret är inte i bruk". Kan man ana en kristen komplott..? ;)

victor sa...

ida: LORDI ska rädda oss!