måndag, mars 20, 2006

Google-rapport.

måndag, mars 20, 2006
Kan inte låta bli. Det är ju så roligt. Folk är så roliga.

Googlingar som har lett hit de senaste dagarna:
1." elena paparizou trosor"
2. "linda rosing känd snygg ful"
3. "en kulen natt"
4. "fakta om green stefanis"
5. "fakta om pussycat dolls?"

Jag har visserligen skrivit om fröken Paparizous ständigt växande överläpp, men inte om hennes trosor. Att Linda Rosing är känd vet vi ju, men är det inte konstigt att personen som googlade inte verkar ha kunnat bestämma sig för huruvida hon är snygg eller ful? Googling nummer 3 är såklart min stora favorit, så jävla roligt att någon googlat "en kulen natt" för det första, och ännu roligare att han/hon/den/det hamnade här. Om du letade efter texten till den gamla barnlåten så kan jag bistå med den. Lämna en kommentar bara. Googling nummer 4 måste ju vara en dyslektiker som letar fakta om Gwen Stefani och googling nummer 5 hade inte varit rolig om det inte varit för det där lilla frågetecknet. Jag är inte riktigt säker på om jag vill googla efter fakta om Pussycat Dolls, men jag gör det ändå, kanske, tror jag?

4 kommentarer:

anna sa...

jag slår vad om att folk googlar bara för att fördriva kontorstiden. Jag vet att jag läser om fröken Rosing bara för att fördriva tid iaf...

Melinda sa...

Hur får du fram det där?

Johanna sa...

Melinda: Med hjälp av Statcounter. Det är ett statistikverktyg som visar t.ex hur många besökare du haft under en dag och vad folk har googlat när dom råkat surfa in på din blogg. Det finns säkert andra statistikverktyg som gör samma sak iofs.

Melinda sa...

Åh. Coolt :´)