onsdag, mars 15, 2006

MorgonTV.

onsdag, mars 15, 2006
Det slår mej, när jag tittar på Triss-skrapningen på Tv4, att det aldrig är någon som tar lotten längst fram. Alla gräver i mitten. Om dom inte blandar runt lotterna mellan varje sändning så borde det ju rent teoretiskt ligga jättemånga lotter med höga vinster längst fram, eftersom alla tanter som alltid är med "bara" får 100.000-kronorsvinsterna.

Tittarombudsmannen är min favorit. Maken till klagomål han får ta emot alltså. Det är säkert en ren slump att det bara är panschisar som ringer in och klagar på att programmen aldrig startar i tid ("och då hinner jag aldrig spela in slutet på programmet, jag går ju och lägger mej så tidigt, så jag programmerar ju in själv på videon och spelar in va"), på att Steffo Thörnqvist sluddrar (på bred skånska: "hur ska då invandrarna lära sig att prata redig svenska?"), och på att det är "för mycket Stockholm" på Tv. Och han är så förstående, tittarombudsmannen, vilket tålamod. Jag blir alltid lika djupt imponerad.

4 kommentarer:

Rödluvan sa...

haha usch. den där steffo är en dryg typ. honom har jag träffat. riktig "näsan i vädret" människa.

A Girl Named Dick sa...

min favorit är annarsdet där ring-in-och-räg-vad-du-tycker-programmet på p1. sällan har hela pensionärssverige haft så mycket att säga som när de får göra det i radio. jag skulle älska att få vara den som tog emot allade där samtalen, tänk så mycket aggressioner man skulle få ur sig!

PrettyInPink sa...

jag har också tänkt på det där med trisslotterna...

dinajel sa...

dom klagade på steffos dryghet i 100 höjdare igår också.

tittarombudsmannen är ju för övrigt rena skämtet. vadå "programmet började för sent". är det det största medierelaterade problemet vi har i sverige idag liksom? vad hände med vinklade nyheter (tv4), homofobi och rasism hos medierna (typ hetsen mot Fi), mediekoncentrationen, etc. Är det nån som tar upp det i tittarombudsmannen?