fredag, februari 24, 2006

Days Of Our Glamorous Melrose Beach.

fredag, februari 24, 2006
Jag fick precis såpopera-hjärnblödning då gamla trotjänaren Glamour satte igång på min tv. Jag har inte sett ett avsnitt av Glamour sedan Gustav Vasas tid, så hjärnblödningen kanske var helt omotiverad - men det kändes väldigt bisarrt att se ett middagsbord runt vilket Dr Peter Burns från Melrose Place, Olivia från Sunset Beach och Stefano DiMera från Days of Our Lives satt och åt middag. Nu med nya karaktärer. Men ändå! Hostile takeover i såpauniversum.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Johanna, inte tror jag att du dissar mig :) Sitter framför tv:n och klappar mig på magen. Efter let's dance finns det tamejfan inget alls att titta på! Allt verkar ligga på is tills OS är över.. Pillar lite på en blogg som jag kanske ska flytta till. Vad tycks? virva.blogsome.com. Ändra på nåt?

Anonym sa...

Advokaterna? Är det serien med den übermagra Lara Flynn-Boyle? Klarar inte av henne!

Smicker smicker... Modigt skulle vara att ha en omanipulerad bild. Men ack så lockande att ha en i motljus, man blir ju så tjusig och fläckfri!

Anonym sa...

är det att mobbas om man säger att hon ser lite läbbig ut? dessutom tror jag du skulle leda "mobbing-ligan" i sånna fall eftersom du outat dina känslor för hon i sjunde himlen, Angelina Jolie och Tyra Banks i din blogg redan :)

Haha! Rynkor har jag inga att dölja. Än. Handlar mer om att jag fortfarande vill vara, iaf lite, anonym. Och sen är det allmänt vedertaget att motljus/svartvitt är förskönande så.. Man lurar nog ingen. Eller whatta hell, vill folk tro att jag ser ut sådär så visst! Vill du msn:a istället kan du lägga till mig: snurrasnurr. Ja, jag är ensam...

Anonym sa...

försök igen! msn knäppade sig

Anonym sa...

just det! du får ta och uppdatera länken till mig, eftersom jag flyttat..

dinajel sa...

en kvinnlig vän till mej sa just den där klyshcan om jolie och lesbiskhet. (typ: "mmm... angeliiina jooolieee") och då kommenterade jag just det där att ingen heterotjej nånsin skulle säga "mmm... aaanja pääärsson..." eller "mmm... krooonprinsessan victoooriaaa..." :)