torsdag, februari 02, 2006

Två flugor i en smäll.

torsdag, februari 02, 2006
Efter en overkligt god middag på "GRILL" begav vi oss till KGB där Team Vivagina ägde popquizen. Vi slutade tvåa, och det firades med en kombination av den redan etablerade ryssdansen och vår nya segerdans med vaginatema (naturligtvis).

(inser ungefär här exakt hur många konstiga googlingar detta inlägg kommer generera)

Jag kan inte lova att den nya segerdansen hade uppkommit om jag inte inmundigat X antal öl och några glas vin, men lika stor som glädjen var igår är bakfyllan idag. Jippie och hurra. Så medan sambon är ute och svirar med arbetskamrater sitter jag under en stor filt och har frossa. Tänkte passa på att svara på två glada utmaningar som jag fått av två glada damer, Anna och Virvla.

Numero Uno

Erkänn tre svåra synder du begått. Eller roliga, men som nånstans har ett värde i någon form av straffskala mot lagstiftning eller sociala normer.

1. Jag glor på dvärgar. Alltså när jag ser dom på stan. Jag tror att jag ser på dom på ett sätt som dom inte skulle uppskatta. Och så säger jag "dvärg", inte "kortvuxen" eller vad man nu ska säga för att vara korrekt.

2. Jag klippte sönder min f.d pojkväns tröja när han berättade att han träffat en tjej som han gillade. Alltså vi hade gjort slut, han tyckte att det verkade som en bra och smart idé att ljuga och säga att han var kär i nån ny typ en vecka efter att vi hade gjort slut eftersom jag då skulle kunna gå vidare mycket snabbare och lättare. Istället tog jag kökssaxen och klippte sönder hans fina tröja i små, små, små bitar. Sen gick jag vidare.

3. Jag är sjukt missunnsam och blir oftast inte alls glad när det går bra för folk jag känner (med undantag för några mycket få personer).


Numero Dos

Vad gjorde du för tio år sedan? Jag var 14 år och gick andra terminen i 8:an. Under sommaren åkte jag på min första språkresa, jag spenderade 3 veckor på Isle of Wight där jag hånglade med lokala förmågor och hängde i parken. En kille med mörkgrön pottfrissa pekade fuck you till mej genom bussfönstret när jag beundrade hans hårfärg. Jag hade på mej mina Dr Martens hela året.

Vad gjorde du för ett år sedan? Jag försökte kombinera ett långdistansförhållande, heltidsstudier vid Engelska Institutionen, RFSU-utbildning och avlösar-jobb. Det gick rätt bra, fast jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv. Den 12 februari åkte jag till kärleken i England, vi tog en minisemester i Edinburgh och sen packade vi två enorma väskor och en lite mindre och snipp snapp så var det inget långdistansförhållande längre.

Fem snacks du gillar (utan inbördes ordning - ty alla snacks äro skapade jämställda...): Popcorn, Grillchips, Potatisskruvar, Lökringar, Quavers. Plus ungefär 50 till. Man I LOOOOOOVE the snacks.

Fem sånger du kan HELA texten till: Jag kan texten till fett många låtar. Jag är lite som en jukebox. Jag lär mej även låtar som jag inte gillar. Men jag kan tillexempel sjunga Wuthering Heights med Kate Bush, Henry Lee med Nick Cave & PJ Harvey, Gyllene skor med Herreys, Take on me med a-Ha, och såklart Främling med Carola.

Fem saker du skulle göra om du var miljonär: Åka till Tokyo, bjuda ett gäng finingar till London för shopping och avancerad klubbhopping, köpa loss min själ från CSN, donera pengar till något bra, gå till en asbra frisör.

Fem dåliga vanor...: Den här har jag ju svarat på i ett tidigare inlägg! Backtracka.

Fem saker du gillar att göra: Sova, äta, bada, dansa, läsa.

Fem saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa: Poncho (om jag inte befann mej i typ Peru), gummistövlar med klack, sånadär metal-skor som har asfet sula och massa konstiga nitar och spännen och typ huggtänder, äkta päls (yuck), vadsomhelst gjort av rosa ormskinnsimitation.

Fem favoritleksaker: Monchichi, My Little Pony, lego, Nintendo, hopprep.

Fem personer jag vill se göra den här undersökningen: Fem personer som inte redan gjort den!


Men kan Rome börja snart eller. Jag är trött och det värker i hela kroppen. Får svettningar bara jag tänker på allt som måste städas. Det är fucking jävla februari, och julgranen står fortfarande kvar.

3 kommentarer:

victor sa...

nu tycker jag du mörkar. VEM var det du hånglades med på språkresan egentligen?

Ida sa...

Hannis du är så jäkla kul!! jag saknar ditt härliga snack! vi måste alltså ses det snart. Syrran och jag får nästan lova att dyka upp och laga den där middagen som jag lovat ;)

Johanna sa...

Ida: Jag saknar er också ju! Jättemycket! Ni får verkligen komma och laga mat snart. Quality time för bövelen!!