torsdag, februari 09, 2006

Anti drog-kampanj.

torsdag, februari 09, 2006
Jag vet att folk brukar säga att Ozzy är en anti drog-kampanj på två ben, vilket jag aldrig har förstått. Vaddå, han ser ju likadan ut nu som för 30 år sedan och lever i värsta lyxvillan med sin lyckliga familj (där samtliga barn gått loss på knark, vilket bara bevisar det jag försöker säga). Visst, han stammar och måste förses med textremsa, men man kan ju som bekant inte få allt här i världen.

Jag skulle istället vilja utnämna Whitney Houston till den bästa anti drog-kampanjen på två ben. Förutom att hon lever ihop med världens äckligaste tjackpundare, Bobby Brown, så är hon nuförtiden även en total paria i kändisvärlden. Vem behöver se bilder på skrumpnade hjärnor och höra skräckhistorier om dödsfall när man på två sekunder kan visa att kokain och crack på några få år kan ta dej från det här:till det här:


Folkhälsoinstitutet? Anyone?

4 kommentarer:

anna sa...

Du är bäst! :)

Förslag till kategori: anti-plastikoperation på två ben...
Nominerade: Cher, Tori Spelling (om man slår upp "taxöron" är det en bild på hennes bröst man får se..) mfl.

Sentenser sa...

Ozzy är den sötaste och raraste expundare man kan föreställa sig! Och så rolig sen! Synd bara att han fick så oggiga barn.

eff sa...

Så sant som det var skrivet. Om folkhälsoinstitutet passar på att skriva kontrakt med Whitney medan hon är påtänd så borde saken vara biff...

För övrigt påstås det ju att Ozzy har någon ärftlig Parkinson-liknande sjukdom som orsakar skakningarna och det sluddriga talet. Skitsamma, egentligen. Och han ser inte alls likadan ut nu som han gjorde förr. Under åttiotalet såg han bitvis ut som en blågråhårig pensionärska. Men eftersom resten av rockvärlden såg ut som Twisted Sister (och därmed också som Xtina Aguilera i Moulin Rouge-videon) så lyckades han behålla sin rockcred trots att han utan tvekan kunnat erhålla medlemskap i PRO.

Johanna sa...

Anna: Äsch då ;) Haha, ja! Tori Spellings boobs är en katastrof.

Sentenser: Se det säger min sambo med! Dom träffades i LA och diskuterade sin gemensamma hemstad, sambon hävdar att han var "completely normal" om än lite svår att förstå.

Eff: Jag tänkte mer på att han mest ser ut att ha åldrats helt normalt, inte så mycket på styling, haha.
Om man jämför en 70-talsbild på Ozzy med en bild från i år ser han ut att ha åldrats ungefär 30 år - medans Whitney ser ut att ha åldrats 30 år på 5 år. Typ så.