söndag, februari 19, 2006

Renee Zellwegers östasiatiska gener?

söndag, februari 19, 2006
Renée Zellweger är en person som gör mej nervös. Det är något med hennes ansikte. Så fort hon pratar så drar hon ihop ögonen till små glipor, äppelkinderna morfas ihop med undre ögonlocket och mungiporna krusas på ett obekvämt sätt. Hon ser precis ut som vita komiker gör när de ska göra humoristiska parodier på kineser. Som en buskisversion av Lucy Liu. Det är inte det att jag tycker att hon på något vis ser kinesisk ut, det är mest så att jag ständigt förväntar mig att sockerbitarna som på ett så skojsigt sätt ska föreställa framtänder kommer att ramla ur munnen på henne såfort hon öppnar den. Det är mest så att jag tror att hon ska brista ut i Povel Ramels Sukiyaki-låt så fort dom där sockerbitarna har trillat ut. Det är mest det att jag undrar om hon över huvud taget ser någonting när hon kniper ihop ögonen så dant.

8 kommentarer:

Eline sa...

Åh jag avskyr henne. Just på grund av ihopdragandet av ansiktet. Har du sett det här vykortet med farbrorn som knögglar ihop ansiktet så gott han kan? Jag tror Renee är en knöggelwannabe.

dinajel sa...

gud va kul det skulle va å klämma ihop kinderna på renee. det är som min dröm.

Victor sa...

är hon inte norrman från början?

Lotten Bergman sa...

Hon är faktiskt (om jag har förstått det rätt) kvartssame -- hence de små "glipande" ögonen och höga äppel-kindkotorna. Kolla på
imdb .

Urologen sa...

Första gången jag såg henne, i den underbara och våldsamma lågbudgetrullen "love and a 45", var hon bara snygg, det var alltså innan hon började klämma ihop nyllet. Jag tror att det där klämmandet startade någon gång mitt i inspelningen av Jerry Maguire. Tyvärr, jag klarar nämligen inte heller av att se det. Men jag tycker inte hon ser ut som en kines, jag tycker hon ser ut som en kärring.

Johanna sa...

Lotten: Men dom där ögonen har hon inte när hon fotas, tex. Det är bara när hon börjar prata. På de flesta foton ser hon helt normal ut.

Max: Jag tycker inte heller att hon ser ut som en kines, jag tycker att hon ser ut som en nordeuropee som har klätt ut sig till en nidbild av en kines.

Anonym sa...

Äntligen någon som uppmärksammar detta! Hennes sötsura leende har länge skrämt och fascinerat mig. Nästan lika mycket som Lucy - jobbigast i sjunde himlens pannrynkor.

Ataharis sa...

Äntligen någon mer som komenterar detta. Klarar inte av att se henne i reportage, eller intervjuer, just för detta märkliga mimik-konstrande. Ser så otroligt ogenuint ut. Dessutom gör hon något konstigt med halsvinkeln och böjen på huvudet.

But whyyyyy? Hon ser ju inte ut så i filmer?