lördag, februari 18, 2006

Melodifestivalen 2006, IV

lördag, februari 18, 2006
Magnus Bäcklund, vilket jävla Irlands-runk! Men det älskar vi ju här i gamla Svedala, så det lär ju gå asbra. Men jag kan inte låta bli att undra vem som har klätt på karln. Han ser ut som general Hornblower, efter en svår diarréolycka. Why? Han är ju en ståtlig karl, nu får han stolpa runt i ett par bajsbruna skinnbyxor som egentligen är gjorda av plast.

Linda Bengtzing, jag är så jävla trött på hennes gapiga ashurtiga svenne-schlager. Speedad förprogrammerad oompa-schlager. Dessutom, klänningskuppens andra fas lär ju få Sveriges metalfans att snurra med huvudet i sann Excorsiten-anda.

4 kommentarer:

Virvla sa...

Magnus är ful och har dålig smak.

Linda. Hon är fan det värsta som kommit från Bert Karlssons jävla hönshus sen HybrisCarola!! Hon var ful i första klänningen, fulare i andra och den passade dessutom inte till låten och den tredje var bara fruktansvärd, accentuerade allt hon borde dölja, typ fittan och hennes dåliga skosmak.

anna sa...

shit, vad har jag missat?! Oh well, tur att det är typ 300 deltävlingar kvar då...

Johanna sa...

Virvla: HAHA, ja man kan ju tycka att man åtminstone bör försöka dölja fittan när man är med i melodifestivalen.

0taxidermy0 sa...

Nej men KAPTEN Hornblower om jag får be, vilken för övrigt är något av det hetaste tv någonsin spottat ur sig, nevermin klädernaq och hattarna och de flottiga inscestlockarna, Karin Hesselmark och ajg satt orgasmiskt fastklistrade vid tvn varje hornblower-kväll. Please, Blow MY horn, hornblower!