måndag, februari 13, 2006

Jag bara undrar.

måndag, februari 13, 2006
Skriver skoluppgift med snaskiga Sex Inspectors i bakgrunden, och trots alla autentiska knullbilder och prat om fellatio så var det följande lilla händelse som fick mej att sluta knattra tangenter och istället förvånat titta upp bakom datorskärmen; Sex Inspector-Tracey anländer med ett sexkit till paret, kitet innehåller några oljor, ett par leopardmönstrade handklovar och en helt fantastisk nyhet: "a little portable vibrator". Till skillnad från dom där jobbiga gammaldagsa vibratorerna som man måste fästa med cementkloss i golvet och koppla till eluttaget?

10 kommentarer:

dinajel sa...

Du tänker på dom där vibratorerna som tar upp ett helt rum i storlek och som det bara kommer att finnas en världsmarknad för totalt fem stycken av...? :)

Kapten Napalm sa...

Det är väl en brittisk serie? De flesta britter tror att storken kommer med barnen.

anna sa...

Portabel i detta fall kanske innebär att man skippat alla lustiga spröt/kulor/knottror..? :)

emma sa...

jag tror hon menar en sån man sätter på fingret typ. som vibrerar. väldigt liten.

Johanna sa...

Napalm: Visserligen! Men dom är ju sexexperter. Haha.

Anna & Emma: Nej alltså det var en helt vanlig vibrator, bara lite mindre. Och hon menade verkligen portabel som i att man kan bära den med sej. Haha.

Sentenser sa...

Så praktiskt! Så slipper man åka till vibratorinstitutet och sitta i timmar tillsammans med andra hysterikor i väntrummet på att få sin dagliga purrning.

0taxidermy0 sa...

Men OMG vilken jävla nyhet! att man inte behöver plugga in dem i eluttaget längre alltså. Lyllos mej, då kan jag slänga min gamla från 70-talet då!

säljare sa...

jag har läst om usb-vaginor, finns det usb-vibratorer med?

eff sa...

Om en stor vibrator har inbyggd koppling för personbilsdragkrok, är den portabel då? (Sedan kan man ju spinna vidare på "kulstorlek" och liknande också, om man är på det humöret).

Visserligen hör det inte till ämnet, men eftersom du ogillade Cameron Diaz gillar du säkert det här.

Johanna sa...

Eff: Hahaha, jag såg visserligen den sidan för ett tag sedan men den är så sjukt fantastisk att den tål att tittas på flera gånger om.