fredag, februari 10, 2006

Best of.

fredag, februari 10, 2006
Alltså Best of Absolute Music.. är det bara jag som tycker att det är lite konstigt? En samlingsplatta..av en samlingsplatta. En metasamling. När kommer Absolute Best of Absolute Music? Och kommer mina barnbarn ha möjligheten att köpa Best of Absolute Best of Absolute Music?

6 kommentarer:

anna sa...

jag tycker det är en läskig tanke med "absolute hits of the 2000"

eff sa...

Jag tycker inte att det är konstigt på grund av det faktum att det är krämarskivor och inget annat. Det handlar inte om kvalitet utan om att sälja så mycket som möjligt. Då är best of best of en logisk följd. Det är lite hemskt, dock.

Jag tycker vi borde starta en motståndsrörelse och ge ut Absolute Worst '06 och liknande. De 15-20 sämsta låtarna under året. Det är ju lättare än att välja ut bra låtar och innan hela världen blir postironisk borde det finnas nog med folk från ironiska generationen som skulle köpa den.

Johanna sa...

Eff: 15-20 sämsta? Argh. Kan vi inte satsa på en dubbel?

Random sa...

Varför inte starta ett band som heter "Absolute Music"?
Då är man världskänd redan från början.
Men det bandet kanske finns redan.

Anonym sa...

För att svara på din fråga: Best of Absolute Best of Absolute Music släpps i augusti 2006, och då kan dina barnbarn köpa skivan.

dinajel sa...

Det bästa med att ge ut en "Absolut worst"-skiva måste ju vara att man bara kan rippa "Absolut best"-skivan och ha kvar samma låtar, men ändra omslaget.