onsdag, augusti 24, 2005

Huvudet fullt.

onsdag, augusti 24, 2005
Finaste R påpekade att hon väntade på en sammanfattning av Ung08-äventyret här och jag vill till mitt försvar säga att det var ju från början min absoluta intention. Ända tills jag ådrog mej en jävla skitförkylning som förstör min sista sommarlovsvecka. Skitliv!

Har dock vaknat upp ur den värsta snorkoman nu (alltså snor-koman, inte snorkoman som i narkoman fast med snor) och sammanfattar härmed:

I lördags var det festivalens sista dag (hurra, hurra, den som väntar på något gott), och Lion Kings gav C ett snyggt skägg + musche, hon var misstänkt lik Hank von Helvete från Turbonegro. Vi delade ut kondomer och jag tog tillfället i akt att uppfostra några osnutna kids som inte kunde bete sig som vettigt folk. Åh jag kommer bli en så bra arg tant när jag blir gammal. Eftermiddagsgruppen (4 stålkvinnor + yours truly) packade ihop allt som dom värsta proffspackare och drog sedan hem till R för att dricka sprit och äta pizza. Det hela utvecklades snart till alla tjejfesters moder med allsång, skvaller, spontandans, ömhetsbetygelser och sminkning av varandra. Fast komprimerat på typ 2, 5 timme. Efter att ha sjungit med i Gasolina (ingen kan texten, alla sjunger "pappa gasolina, mamma pappa gasoliiiina") minst 27 gånger traskade vi glatt iväg till Trädgården där vi ägnade resten av kvällen åt avancerad fuldans.

Jag hade redan då förkylningen i antågande, men tänkte positivt och hoppades att den skulle försvinna, hux flux. Det gjorde den inte. Jag vaknade klockan astidigt på Söndagen för att åka till Kungsan där jag, I och L skulle packa in våra grejer i en bil och köra skiten till kansliet. Det gick ungefär såhär: jag - sjuk och bakfull - väntar i en kvart på att någon ska dyka upp. Jag måste åka till biluthyrningen för det har blivit nån vajsing ang beställningen. Vi packar. Några bitchgubbar i tältet bredvid tycker att vi ska göra sopgubbarnas jobb. Vi gör sopgubbarnas jobb. Vi kånkar och bär bord, kartonger, dukar och fan och hans moster uppför trapporna till kansliet. En stor karton med LAFA-material går sönder och döps genast till "bitchkartongen". L kör vilse vid Slussen när vi ska tillbaka till biluthyrningen och bryter snabbt 3 lagar för att komma rätt. Jag åker hem och dör.

Gårdagen var för jobbig för att jag ens ska orka tänka på den, men R - som borde få Ebba von Sydows jobb - konstaterade att bajs på kläderna is the new black.

0 kommentarer: