torsdag, juni 07, 2007

Frukosthjälte.

torsdag, juni 07, 2007
Inget laddar mig inför en dag av astråkigt och panikartat skolarbete som att äta frukost framför Mac Gyver. Ingenting är omöjligt!

Jag tyckte för övrigt att han var så jävla snygg när jag var liten. Bör föräras en plats under labeln Tv-kärlekar.

EDIT: Trodde hur länge som helst att Mac Gyver var hans efternamn och att han var en sån person som man bara tilltalar med efternamnet. Hallå Mc Donalds-skadad.

8 kommentarer:

Lina sa...

Men, men...det trodde jag också, fram tills jag läste det här inlägget för ungefär 10 sekunder sedan, alltså. Mac är alltså hans FÖRNAMN? Jag känner hur hela min begreppsvärld skakas lite nu...

Johanna sa...

Lina: Alltså förvirringen är total. För enligt programmet (några avsnitt sedan, som jag, hrm, råkade zappa förbi) så var det klart och tydligt så att han hette Mac. Men om man kollar på typ Wikipedia (ack, denna källa av pålitlighet) så heter han Angus Mac Gyver. Så feel free att igga min Edit. ("igga min edit", ljuva 2000-tal)

eff sa...

Han heter Angus MacGyver och är av skotsk härkomst!

En del av hans vänner och annat löst folk kallar honom "Mac", som då är en förkortning av efternamnet MacGyver.

Förnamnet Angus dök inte upp förrän i typ sista säsongen, och då bara som en liten parentes.

Mina kunskaper skrämmer mig.

Lina sa...

*andas ut*

Pärlan sa...

Angus är så jävla skotskt!

hihi

Victor sa...

roligt är också att skådisen med den härliga macgyver-kalufsen numera har kort grått hår och medverkar i stargate (tv-serien). som jag ibland också zappar förbi.

Elca sa...

Jag tror inte du var ensam om att ha en liten tv-kärlek i MacGyver! jag tyckte också att han var snygg då när det begav sig:)

dinajel sa...

det stämmer att han heter angus. det kan faktiskt till och med ha varit i sista programmet nånsin som det dök upp... jag är också lite mcgyver-nördig...