söndag, april 06, 2008

Projekt 2008:

söndag, april 06, 2008
Jag tänker i år lära mig koreografin till zombiedansen i Thrillervideon. Allvarligt!

11 kommentarer:

Sulla sa...

Jag tycker att du kan passa på och lära dig den här också: http://www.youtube.com/watch?v=Zd0hi6zw6to

Johanna sa...

Så jävla obehagligt alltså, det är ju ändå det läskigaste i hela filmen, no? Jag är nog inte tillräckligt vig, men vi kan väl säga såhär: du lär dig spiderwalk och jag lär mig thriller-dansen och sen i december så ses vi och imponeras av varandras kunskaper?

bel hamim sa...

Jag är på.

Sulla sa...

Min tillfälliga sambo kan ju göra spiderwalk (fast inte så länge, det är något med koordinationen som fuckar upp det), så det ska vi nog kunna lösa.

Johanna sa...

Alltså vi kanske kan bilda något slags crew? Om jag och Bel Hamim lär oss Thriller-dansen, och så kan Sulla och ställföreträdande Sambo lära sig en mustig spiderwalk och sen går vi ut på Stockholms diskotek och bara krossar allt motstånd på dansgolven!

eff sa...

Du har väl sett (och kanske till och med länkat till, orkar inte kolla) videon där en bunt fängelsekunder i Thailand eller liknande kör hela Thriller-videon? Och en transa (Oz-vibbar) spelar den kvinnliga huvudrollen.

Sulla sa...

"mustig" är kanske det äckligaste ordet som finns. Näst efter "torso."

Johanna sa...

Eff: Sett men inte länkat! Det roliga med den är ju att det tog mej några gånger innan jag kopplade att tjejen var en manlig inmate. Fråga mig inte hur det gick mig förbi, nu kan jag inte se det utan att tänka på just Oz. Haha!

Sulla: Var inte så känslig pysen, du ska jobba på din spiderwalk nu ju! Chop-chop!

victor sa...

*jag har upptäckt funktionen "dance"*

Johanna sa...

Vic: Haha, vi kör den jämt. Undeads har den snyggaste hippiedansen. Men du har inte sett nåt förrns du har sett Stjarna strippa.

eff sa...

När jag såg Thai-transan kunde jag bara tänka på Fiona. Som för att vara en fängelsetransa i Em City faktiskt var rätt snygg, måste man tillstå.

"Cha-cha hooker queen" är ju annars en fantastisk rollbeskrivning.