måndag, april 28, 2008

Kvällsgoogle.

måndag, april 28, 2008
Om jag går in och kollar min recent keyword activity på Statcounter precis nu, då möts jag av följande syn; 15 av de 20 senaste googlingarna innehåller ordet knula. Sedan är det några randoms typ kanjang, aidan chambers och american idol del 13. Och så mitt i allt det här koncisa googlandet med ett tydligt mål så dyker dagens wildcard upp. Om man skulle ta en screenshot av det hela så skulle det se ut ungefär precis såhär:

knula
knula
knula
kanjang

i'm so happy i'm so glad that i got you i'd like to thank you and thank you meens merci


knula
knula
knula


Ba okej.

10 kommentarer:

Sulla sa...

Mina bästa googlingar: "life aint nothing but bitches in the morning", "i feel lost i feel nothing i'm existing and have no future this is futile", "slit throats and ritual nights blog", "everything is futile", "evil ways to win", "love to myself masturbation" och "i feel like a ghost."

Man undrar två saker: hur mår folk ute på internet egentligen och bör man ta en närmare titt på vad man faktiskt skriver om när folk som känner sig som spöken och vill skära halsen av folk på rituella nätter (ioförsig en skivtitel) hittar till ens lilla krypin? Ingen vill knula iallafall. Det kanske är ett plus.

victor sa...

alltså ärligt, jag fattar inte! de enda som hamnar hos mig är typ "vegan blogg" och "abort siffror". jag vill också ha aidan chambers-träffar!

eff sa...

Jag börjar ångra att jag avböjde Google-indexering där mitt i paranoian.

Du är ju helt klart knulmagneten numero uno på internetet. Hedrande!

Johanna sa...

Sulla: Men är inte det allra roligaste ändå att folk googlar så långa meningar? Som Merci-googlingen här. Det hade väl räckt att skriva hälften? Du, folk som hamnar här vill verkligen knula. Till exempel vill dom knula unga tjejer och gamla tanter. Det beror tydligen lite på dagsformen..

Victor: Sluta blogga abort siffror, börja knul blogga! Knul är kul!

Eff: Ja, det känns som mitt trademark. Knulmeckat i svenska bloggosfären. Du dök för övrigt upp i en dröm jag hade härom natten! Du hade långt blont hår och ville knappt skaka hand med mig när jag kom fram och hälsade entusiastiskt. Sedan försvann du in på en restaurang med någon het kvinna.

Sulla sa...

"Till exempel vill dom knula unga tjejer och gamla tanter."

Samtidigt?

eff sa...

Med en het kvinna på armen, can you blame me? Fokus.

Johanna sa...

Sulla: Nej oftast är det en i taget! Iallafall dom gånger jag har stämt av Statcountern, men gudarna vet vad som pågår när jag inte kollar den på ett tag.

Eff: Simultankapacitet, min käre Watson.

eff sa...

Jag är ju man!

Johanna sa...

Tell it to the judge!

eff sa...

Kommer en partsinlaga i tre vidimerade kopior på posten.

Adresserat till:

Johanna von Knul
Asspudding
Stockholm