onsdag, december 21, 2005

Spola kröken.

onsdag, december 21, 2005
När ni inredde era barer och klubbar med vita kakelväggar och klinkersgolv, hur tänkte ni då? Tänkte ni att det var en ny fräsch idé? Tänkte ni att det såg "cleant" och snyggt ut? Tänkte ni att det var lite annorlunda och stog ut från övriga barer med fula murriga inredningar och omotiverade speglar?

Då vill jag bara säga att idén är typ en miljon år gammal och araberna var långt före er och era arkitektpolare. Skälet till att det ser "cleant" ut beror inte på att det är enfärgat och enhetligt, utan mer på insikten att man kan spola av hela stället med en trädgårdsslang vid behov. Och ja, visst står det ut, men inte ens de inpissade sofforna på Ali's bar får mej att känna mej mer som om jag sitter och dricker öl på toa med 200 personer jag inte känner, än ute på spännande äventyr i Stockholms barliv.


Om jag ville dricka öl på toaletten med folk jag inte känner så skulle jag ta en burk, sätta mej i badkaret och bjuda in första bästa granne som råkade gå förbi utanför fönstret. Inte betala 100 spänn för att gå och lyssna på nån jävla house i en lokal som är inredd av Toafetischister United.

1 kommentarer:

victor sa...

hihihi har du varit på södermalm nu igen?