måndag, december 26, 2005

Julkoma.

måndag, december 26, 2005
Känner att jag borde skriva något här och har känt så i några dagar, men jag är så jävla mätt hela tiden att jag inte orkar. Allt blod är i magen, inget i huvet. Spelar Sonic the Hedgehog 2 på BR's Segakonsol och förbereder mej mentalt på att spela CSI-spelet (för mac! heja spel som är mac-kompatibla!). Jag har en känsla av att det eventuellt kan generera den där känslan av att man måste spela klart hela spelet i ett svep, som Silent Hill ungefär. Har även gjort mitt bästa för att förtränga allt jag måste skriva till 10 januari. Men hallå, jag har ju typ två veckor på mej. Ehehe.


Ps. Detta inlägg skrevs på vår veckogamla nya bäbis, iMac G5 avdelning skitstor och skitfin. Våra iBooks har fått ett syskon! Nu är vi en lycklig trebarnsfamilj där endast två levande varelser ingår. Otroligt hälsosam inställning. Sund relation till din dator is the new black.

5 kommentarer:

Anna sa...

Oh, Silent Sill! Love it! Så jäkla creepy, men man kan inte sluta spela. Införskaffade (eller gav sambon i julklapp..)ett ps2, och måste sätta igång och köpa spel. Eller chipa och bränna. Några tips?

Och god fortsättning!

Rödluvan sa...

oooh iMac G5 är riktigt heta. fanns massor av såna på mitt gamla gymnasium. vill ha!

Anna sa...

Javisst blev han glad. När vi packade upp den upptäckte vi att det dessutom var en mini-variant, den är faan inte större än kontrollen! Det hade jag ingen aning om när jag köpte den..

Tack för alla speltips! Jag var och köpte ett idag faktiskt,
(innan jag läst dina tips) och det blev Capcom Classics Collection
med en massa gamla godingar. Jag är lite oldschool än, drömmer
fortfarande om Sega 16bit med micro machines, mortal combat
sonic och allt det där. Men jag lär mig :)

Lucky Em sa...

ååhh jag vill oxå ha en iMac, men jag får väl nöja mig med min datta tills den går sönder :) Hoppas julen va bra! God fortsättning/Emma tvilling del 2

Virvla sa...

En vacker dag kommer jag att våga ta steget från PC till Mac. Snart snart...eh...om tre år kanske när min ettåring har gjort sitt...Möjligtvis tidigare om jag vinner på lotto.