torsdag, december 08, 2005

Råttornas vinter.

torsdag, december 08, 2005
Jag sitter här på soffan och mår illa. Har druckit öl på KGB och inte ätit middag och det här är inte bra för min nya "Du är vad du äter"-image. Nytt livsmål: bajsa mörkare bajs. (Linda Skugge har faktiskt inte monopol på bajsbloggar!)

Borde laga mat, då mitt illamående antagligen beror på att jag inte ätit middag. Men jag mår för illa för att laga mat. Mår så illa att jag bara tänker på saker som är äckliga, som får mej att må ännu mer illa. Som häromveckan, jag och Shaun står vid en trappa vid Slussen och pratar. Jag här ett "piiiiiip, PiiiIIIiiiip, skriiiIIiiiii" och tror för en sekund att det är råttor men fattar att det egentligen är duvor och säger "Eww, I just thought that was the sound of rats, but it's pidgeons, eww..". Sen vrider jag huvudet till vänster och ser två råttor i samma storlekskategori som mindre bisonoxar försöka bita ihjäl varandra, bodyslamma varandra i luften och sen pysa in under trappan. ALLTSÅ FY FAN jag får rysningar bara jag tänker på det. Jag är liksom inte ens råttfobiker, men det där var så jävla asäckligt att jag bara mår ännu mer illa just nu. Skitiga jävla anabolaråttor som skulle kunna käka upp en schäfer till middag och som inte bryr sig ett skit om eventuella människor som må stå i deras väg.


Dagens kändisspotting: Matthew från Paradise Hotel på Akademibokhandeln! Han väntade i toakön! Utan textremsa! Obs, har inget med äckliga råttor att göra.

3 kommentarer:

victor sa...

jag såg kim solucki på hornstull igår, han hade en skitstor päls typ. helmysko men ändå ganska humor.

Max sa...

Slussens råttor är ju en del av paketet... Dom hör till liksom.

Max sa...

Precis som den fullständigt kvävande urinlukten vid hissen.