onsdag, december 21, 2005

Oops.

onsdag, december 21, 2005
Felaktiga textremsor har alltid roat mej. Nu fick dom till det på Tv3, där dom just nu visar Victoria's Secrets årliga underklädesbonanza. En akt i showen består av att damerna visar sexiga underkläder utklädda till leksaker. Om vi då försöker undvika den eventuella smaklösheten i att sammankoppla stringtrosor och underkläder i godis med säg.. 5-åringar, så kan vi ändå konstatera att det blir oerhört lustigt när den stressade backstagekvinnan rappt beordrar "Next up are the sexy toys" och textremsan visar "Nästa på scen är sexleksakerna".

För hur roligt vore det inte om Tyra Banks visade underkläder utklädd till dildo? Hur sexigt vore det inte om Heidi Klum stegade fram i sina sylvassa stiletter utklädd till penisring? Och hur många par ätbara stringtrosor skulle de inte sälja om Gisele Bundchen och hennes förmodade kurvor svassade fram som den största och snyggaste buttplug en catwalk någonsin skådat?

2 kommentarer:

dinajel sa...

"bonanza" är för övrigt ett fantastiskt bra ord.

Anna sa...

det skulle sälja hur bra som helst. Kanske inte just prylarna de ska föreställa, men de kan sälja vidare bilderna och showen.
Americas funniest homevideos typ.
Jag vill se Tyra utklädd till en sån där sexleksakskanin. Oerhört roligt!