torsdag, januari 08, 2009

Självinsikt.com

torsdag, januari 08, 2009
Jag älskar reklamen för Mix Megapol, den med sloganen "Inte vanlig radio". Den består av klipp från videor med Jason Mraz och Robbie Williams. Kul med en radiostation som vågar sticka ut tycker jag!

4 kommentarer:

eff sa...

Haha!

(Wv: mingr. Elakt.)

john sa...

Jag har nu pillat mig igenom hela din blogg och läst varenda text från 2005 till idag. Visserligen med långa uppehåll för julfirande, snowraceråkande och annat viktigt pyssel, men ändå.

Jag har nog ingen crush på dig längre, till det är vi alldeles för olika. Men ändå ack så lika...

Det jag har kommit fram till, detta under gediget fnittrande och igenkännande, är att dina framtida elever kommer/skall/borde/måste bli glada och stolta över att ha en sådan unik och inspirerande lärare med en osviklig känsla för vad som är rätt och fel.

Skriv på! Jag läser allt. Med nöje.

Mvh
/john

Johanna sa...

Eff: Kanske roligaste wordver ever? Haha!

John: Underbart är kort, som det heter och en bloggcrush varar endast så länge. Jag tror att vi båda kommer att komma ur det här som starkare människor och jag hoppas att vi kan se tillbaka på vår tid tillsammans med värme och ömhet.

Angående mina framtida elever så funderar jag nu på att kopiera upp detta lilla meddelande och dela ut till mina nuvarande elever ifall dessa fakta skulle undgått dem. Eller okej. Om de inte fattat de du fattat till påsk, då kopierar jag upp det. Så får det bli.

Jag skriver på, fortsätt gärna läsa!

eff sa...

Kan va det faktiskt. Jag ba "haha, nä, så ful är jag väl inte Blogger?" Blogger ba, wv: yes.

Ont.