måndag, januari 05, 2009

Ofresh Prince i Bel Air.

måndag, januari 05, 2009
15:40, 5 januari 2008: Femman visar Fresh Prince i Bel Air.

Jag vet att jag nämnt det förr, men i hur många år kan denna serie egentligen repriseras innan folk ba "nej, nu får det fan va nog, jag har sett varenda avsnitt sju gånger" och stänger av, varpå Femman beslutar sig för att låta serien ligga i träda i åtminstone tio år innan nästa repris?

5 kommentarer:

eff sa...

Jag såg fem minuter av ett avsnitt och förstår inte, verkligen FÖRSTÅR INTE, hur jag gillat det en gång i tiden. Att inte Carlton gick postal och bara började mörda folk är en gåta.

Plus att den ser så sjukt daterad ut. Glodde en kvart på Scruples nån eftermiddag nyligen, skiten gick kring 1980, och det såg lika daterat ut, nästan mindre eftersom, tja, modetomtar saknar fantasi.

Johanna sa...

Men I KNOW! Har tänkt prick exakt samma tanke en miljard gånger. Man satt där framför tv:n och ba "hoho, den där Carlton är för tokig". Åh gud det är så dåligt. Inte ens kitschigt roligt!

Scruples?

eff sa...

Scruples, nån miniseriesåpagrej med en trettinånting Barry Bostwick och Lindsay Wagner. Typisk serie jag gärna skulle göra till en grej, typ man träffas, äter nåt gott och kollar sen på ett avsnitt och droppar syrliga kommentarer allt eftersom.

Szofia sa...

Jamen det är Fresh prince och The Nanny liksom. Det finns tydligen alltid en ny målgrupp som inte blivit utsatt för slajmgröna hiphopkläder i rikemansskola eller nasala oneliners.

themanual sa...

Jag gillar att se gamla repriser, de är utmärkta tidsdokument tycker jag.

Att man tycker de är töntiga nu bevisar väl bara att man kanske inte var så jävla rå, då.