fredag, mars 21, 2008

Strangers in the night.

fredag, mars 21, 2008
Somnade på soffan mitt i kvällens avsnitt av Law & Order SVU och vaknade till liv lagom till Magnum. Ligger och slösurfar (läs: spionerar på klasskompisar) när Frank Sinatra dyker upp i rutan. Frank Sinatra! I Magnum! Hur sjukt? Jättesjukt! Min första instinkt: Jag måste vara så trött att jag drabbats av populärkulturella hallisar. Min andra instinkt: googla! Resultat: Det är inte hallisar. Det är Frank Sinatra. Som gästspelar i Magnum P.I.

Does. Not. Compute.EDIT: Nu cruisar Frank Sinatra och Magnum stripbarer och horstråk till tonerna av Genesis. Once more with feeling: Does. Not. Compute.

3 kommentarer:

victor sa...

jag såg det också!! (did not compute, no.) efter att ha tittat vad vh1 utnämt till the greatest 100 hits of the 80's. jon bon jovis living on a prayer vann dårå. tänkte på er.

c-bitch sa...

Fuck J-bone, du har gjort mig fullkomligt förstörd genom den där suedevideon. Jag har tittat på den oavbrutet i en vecka. Jag är så sjukt fast. Han är så snygg. Låten är så bra. Jag är typ för ung för att minnas suede så jag vet att jag är äckligt sen men jag tillhör itne ens någon av de givna senblommande kategorierna jag är bara en särlig i största allmänhet. Hur som danke schön och/elelr fuck you very much för jag en rejält beroende och bunden.
All kärlek till dg för övrigt och i allt/ C-bitch

Johanna sa...

Vic: Hur skulle Living on a Prayer inte kunna ha vunnit? Det vore ett äkta Does. Not. Compute-moment!

C-bitch: Men I knooow! Det är okej att vara lite sen med en sådan upptäckt vet du, bara man gör den så småningom. Det är inte resan, det är målet et cetera und so weiter. J-bone is happy to provide. All kärlek tillbaka, hoppas på våffelkväll snart!