fredag, mars 07, 2008

Må djävulen ta er, Fortum!

fredag, mars 07, 2008
Hörrni det här med miljövänlig el. Fuck that shit! Om det innebär att Fortum ska stå med sina underjordsborrar och bara borra järnet utanför mitt sovrumsfönster från klockan 7 på morgonen i fem veckor till så får dom för min del gärna elda kol, väcka gamla kärnkraftsverk, starta upp ugnarna i gamla koncentrationsläger och skyffla in barn - I DON'T CARE JUST MAKE THE NOISE GO AWAY.


Jag är mycket nära en psykisk kollaps. När lakejerna som sköter maskineriet går på lunch så ringer det i mina öron. Jag befinner mig två meter bort från maskinerna och inte får jag några jävla öronskydd av Fortum! Nej. Jag förväntas väl ha ett nio till fem-jobb och inte alls störas av borrande (alltså vi snackar inga jävla handymanborrar här) och sprängningar. Så alla studenter, skiftarbetare, arbetslösa, och skolkids som hade sportlov förr veckan: grattis till oss!

Jaha och det här då! När jag ligger i sängen, förlamad av oljudet och oförmögen att ta mig upp, då kommer dom jävlarna och ringer på dörren! RINGER PÅ DÖRREN!? Det är ju inget annat än trakasserier! Skälet till att dom börjar borra och spränga den tid dom börjar är ju under den fåniga föresatsen att alla ändå ska upp till jobbet då (=minst störande tid att hålla på), jaha, men om dom räknar med att alla är på jobbet under den tiden varför i helvete kommer dom och ringer på kvart över nio och förväntar sig att man ska öppna dörren?? Jag vägrade öppna och den jäveln fortsätter ringa och ringa och ringa som om han var någon sorts Stephen King-version av ett snooz-alarm och ba "om du inte vaknade av att vi står under ditt fönster och borrar tjälen ur marken så tänkte vi för säkerhets skull komma och stå och trycka in din ringklocka i cirka 3 minuter". Hade god lust att kasta mig upp, storma ut i köket, fatta tag i närmaste stekpanna för att sedan öppna och ba KA-BLAAAM MOTHERFUCKER!

Jag är som sagt mycket nära en psykisk kollaps.

1 kommentarer:

dinajel sa...

undrar om det är fortum som håller på i årsta också. fast jag har hört att det är nån sorts tunnelbanearbete? sent på kvällen (cirka 22) så får dom för sig att "jag vet! vi spränger lite!" det låter ungefär som att dom lyfter upp m/s cinderella och knycklar ihop den till en liten boll och sen spelar bowling med den bollen. hela lägenheten vibrerar.

under tre år bodde jag rakt ovanför bygget av södra länken, men hörde ingenting. nu bor jag ovanför nån sorts tunnelbanebygge och DET hörs. vad händer?